![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "1.Süpermeydan din kültürü yarışması..." başlıklı konu görüntüleniyor, "anlaşılan aktılanalr buraya verilmiyor şirleri yada ayzıları verilsede değerlendiren yok galiba ansı lbir ayrışam birşey anlamadım şiirle katılabiliyomuyz diyorum konuyu açan cevap vermiyor buryaa ayzdıgı halde şiir yazıp yolluyorum katılmıs ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... anlaşılan aktılanalr buraya verilmiyor şirleri yada ayzıları verilsede değerlendiren yok galiba ansı lbir ayrışam birşey anlamadım şiirle katılabiliyomuyz diyorum konuyu açan cevap vermiyor buryaa ayzdıgı halde şiir yazıp yolluyorum katılmıs oluyomuyum söyleyen yok anlaşılan buralarda böyle ayrışmalara katılmamak en iyisi belirl iarkadaşlarla yapılan bir yarışma anladıgım akdarıyla herkeze şmididen başarılar yarışmaya katılanlar içni koaly gelsin
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 297 Rep: 29582 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... Alıntı:
Bu bir yarışma...elbetteki herkes katılabilir...:)) ''Önyargılı''düşünmeyelim.
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! | |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... ön ayrgılı düşnüdüğüm yok ben gelmiş birşey sormuşum başlığı açana şiirle katılınıyomu diye bu foruma o mesjadan sorna cevap verebiliyoda ona mı bakamıyosunzu Allah aşkına iki gündür sorunlarımı yazıyorum diğer yardım bölümünd eyönetime oakda rinsan okumuş hayla biri cevap vermemiş burda yardım edilmiyosa sorunlar agidipte sorunalrınızı söyleyin demeyin ozaman anlamadımki birşey ben yarışmaya katılmıyoru martıkın zaten değerlendirilmesinde katılanalra başarılar
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #14 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 188 Rep: 18536 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... Alıntı:
Vallahi ben forumun en yavaş üyesi olduğum için yetişememişim yazılanlara.. sevgili "pusucukurt" istediğiniz şekilde katılabilirsiniz....ama ben sizin bu duygularınızı yazıya dökebileceğinizide biliyorum... oylamaya sunulduğunda yazdıklarınız üyeler tarafından değerlendirilecektir... size bol konulu vede bol tartışmalı (birbirimizi kırmadan) forumlar diliyorum...
__________________ | |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... pusucukurt bak benimde adım geçmedi zaten 1ci ve 2ci belli eh bizede yani banada 5 cilik düşer sanıırm ee benim gibi cahillerde ancak 5 ci olur iyisimi katılmayacam :) katılacak arkadaşlara başarılar dilerim ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... ço kguzel laf vuruyon selinamm ama artı kcevap vermiyom böyle şeyler eçünkü arıtk hiçbi yarışma umrumda değil
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... başvuru bitiş tarihi geldi bitti bendne başka yollayan yok şiir direk siz birinci ilan edin beni :D
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |