![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "Mayıs 2008 Altın üye" başlıklı konu görüntüleniyor, "Mayıs 2008 supermeydan altın üye oylamasına girmeye hak kazanan en aktif 10 üyemiz ve ay içinde gonderdikleri mesaj adetleri aşağıdadır. MAYIS AYI ALTIN UYE ADAYLARI SAHARAY = 641 mesaj RABİA ..."
| Anketimiz: Mayıs 2008 altın üyemizi seçelim | |||
| SAHARAY | | 3 | 7,32% |
| RABİA | | 8 | 19,51% |
| Selinamm | | 2 | 4,88% |
| gavs | | 2 | 4,88% |
| blueice | | 6 | 14,63% |
| güney | | 9 | 21,95% |
| orkuorkun | | 4 | 9,76% |
| sheytan | | 3 | 7,32% |
| atmaca34 | | 2 | 4,88% |
| kAoSs | | 2 | 4,88% |
| Katılımcı sayısı: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mayıs 2008 Altın üye Mayıs 2008 supermeydan altın üye oylamasına girmeye hak kazanan en aktif 10 üyemiz ve ay içinde gonderdikleri mesaj adetleri aşağıdadır. MAYIS AYI ALTIN UYE ADAYLARI SAHARAY = 641 mesaj RABİA = 410 mesaj Selinamm = 252 mesaj gavs = 240 mesaj blueice = 237 mesaj güney = 227 mesaj orkuorkun = 220 mesaj sheytan = 213 mesaj atmaca34 = 181 mesaj kAoSs = 166 mesaj NOT: 1 Oylarınızı atılan mesajlardaki yararlı bilgilere göre değerlendirip ,objektif olursanız daha etik olacaktır. NOT:2 oylama süresi 1 Temmuz 2008 de bitecektir.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mayıs 2008 Altın üye evet en iyi benim en hızlı benim en objektif benim en en en benim........ bu nedenlede oyumu kendime veriyorum sizlerede beni örnek almanızı tavsiye ediyorum... iyi forumlar |
| |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mayıs 2008 Altın üye Alıntı:
İki en boş kalmış bir şey mi bulamadın yoksa gerçeklermi çarptı yüzüne....:)))) Oyumu daha kullanmadım ...Belli mi olur belkide sana veririm...:)))) | |
| |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mayıs 2008 Altın üye Mayıs ayı altın üye yarışmasından çekilmek istiyorum benim zaten pek katkım olmadı bazı arkadaşların benden daha çok katkısı oldu ve olmayada devam ediyor hak eden kazansın iyi forumlar
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mayıs 2008 Altın üye Alıntı:
aslında oylama öncesi konuşma hakkı verilseydi ...... daha güzel olacaaaaktı... oyunu bana veren herkese iki anahtar pardon iki rep vericem öyleee her şeyi anayasa mahkemesi yine pardon forum adminlerine bildirmiycem kazanırsam diğer yapacaaaaklarımıda anlatırım.... sevgili güney bizim kimseye verilecek hesabımız yokturr... kimsedende bir beklentimiz olmadığı gibi ... bence sen kendine oy ver veya herşeye boş ver...... bana oy vermesende SAĞ OL SOL olmaaaa... iyi forumlar | |
| |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mayıs 2008 Altın üye sheytan aday gosterılmese ıdı, sayın orkuorkun ıle guney arasında kalır tercıh yapmaz ıdım, ama sheytan evladım gıbı, hak ettıgınıde dusunuyorum. Altın uye secılmeselerde aktıf olan butun supermeydan uyelerı zaten bırer altın.
__________________ |
| |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mayıs 2008 Altın üye Alıntı:
bu oylama öncesi bir kürsü kurulsaydı,en iyi nutku sen atardın vede bütün oyları toplardın.. Baksana seçim yatırımlarında hazır.... Sevgili vede değerli arkadaşım;Ben çok uzun yıllardır oy kullanmadığım için unutmuş olabilirim haklısın..Fakat nerde ne yapacağımı bildiğim içinde çok takmıyorum açıkçası.. Kendine iyi davran Atmaca Sen "sağ" ben "sol " kalayım.....Ama içimdeki ses yinede "gel bize katıl bize" diyor... Bir düşün istersen.... Daha aydınlık yarınlara.... | |
| |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mayıs 2008 Altın üye daha nurlu yarınlara düşünmemiz dileğimle... iyi forumlar |
| |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mayıs 2008 Altın üye Sevgili "atmaca" "nur içinde yat " diyeceğim ama ne dilim nede yüreğim el vermiyor... Sen bence boş ver "nur"ları "gel bize katıl bize" aydınlık yarınları birlikte resmetmeye..... keyfin bol sol yumruğun güçlü olsun..... |
| |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mayıs 2008 Altın üye Alıntı:
sizin saflarınızda ...yarınlar resmetmek ....? resimlerde çizsek koyu renklerle türkülerde yazsak büyük harflerle aydınlık dediğimiz yarınlar biter felaketlerle...... ben sizin saflarınıza gelemem belki ama sen bizim saflarımıza elbet birgün geleceksin.. hani üzeri yeşil bir örtüyle gelinen biryer varya ..... hepimiz bir gün o saflara katılıcaz ve en önde durucaz naparsın işte hayat bu ... yinede diyorumki oyunu bana ver en azından iyi birşey yapmış olursun.. sevgilerimle değerli arkadaşım... kendine iyi bak sanırım yakınlarında bir ayna vardırııırr dostum.. iyi forumlar | |
| |
![]() |
| Etiketler |
| altin, anket, mayis, uye, yarisma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |