![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması" başlıklı konu görüntüleniyor, "Supermeydan 1. şiir yarışması katılım süresi dolmuş olup Oylamaya geçilmiştir. Oylamaya hak kazanan uyelerimiz ve şiirleri aşağıdadır. SAHARAY Özlemek Supermeydan Oda üzgünkız Gidiyorum PinkDaYs Herşeyimsin RABİA Güneş getir bana Güz ..."
| Anketimiz: 1. şiir yarışması Oylaması | |||
| SAHARAY | | 2 | 10,53% |
| üzgünkız | | 2 | 10,53% |
| PinkDaYs | | 2 | 10,53% |
| RABİA | | 13 | 68,42% |
| sipahi06 | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Supermeydan 1. şiir yarışması katılım süresi dolmuş olup Oylamaya geçilmiştir. Oylamaya hak kazanan uyelerimiz ve şiirleri aşağıdadır. SAHARAY Özlemek Supermeydan Oda üzgünkız Gidiyorum PinkDaYs Herşeyimsin RABİA Güneş getir bana Güz Gelince sipahi06 Bu gece Ben NOT: oylamaya birden fazla şiirle katılan uyelerimize oy verenler Hangi şiire oy verdiklerini belirtirlerse şair ile birlikte en güzel şiiride seçmemiz daha kolay olacaktır.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması bence saharayın ki gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş özlemek şiirini çok beğendim teşekkürler saharay |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Yarışmadaki bütün şiirler aşk ve teferruatı üzerine yazılmış(şiir denince neden akla hep aşk gelir onuda anlamış değilim) aşk şiiriyse oylamamız gereken evet bence aşk'ı ve teferruatını en güzel Rabia hanım şiirleştirmiş. tebrik ediyorum emeğine vede yüreğinize sağlık Rabia hanım.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması ............................ Avuçlarımın öksüz kalışına değil sitemim, Gözlerimdeki kan damlalarına hiç değil... Bir yanlışın sevdalısı olduğuma sitem ederim Bırakıp gidişine değil... Bırakıp gideni sevdiğime sitemim Hakkını vermek gerekir sevdanın derler ya Hakkını verdiğim sevdanın hakkının verilmesi gereken sevda olmadığına sitemim. ............................. Güneş getir bana güneş... Avuçlarımı ısıt ilkin... Sonra yüreğime sıcaklıklar bırak Bir deli denizin dalgası olmasın sevda Uçurumlardan yuvarlanmsın Beni gözlerinde uyut Bakışlarında umut demle bana sıcacık Tazecik dokunuşlar değdir yüzüme Yüreğimi yüreğine bandır... Bir ninni söyle bana uyutmayan Bir şiir oku bana; Bütün ezberlerimi bozan Bir aşk göster bana ,aşk Yalan Olmayan... Emeğine yüreğine sağlık,çok çok güzel. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Beğendiğim şiir: BEN...! Denizlerim;umudu sakladığım midye kabukları Derinlerim;sevgiyi sakladığım deniz yıldızları. Günahlarıyla sevaplarıyla yaşadığım tertemiz hayatım, ve gün be gün terkettiğim bembeyaz gemilerim....
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #6 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması sona ermiş ve yarışmayı RABİA rumuzlu üyemiz kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyor Hediyesini de en kısa zamanda adresine postalıyoruz NOT: Hediye elinize geçtiğinde forumda yazarsanız sevinirim.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #7 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 297 Rep: 29582 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Alıntı:
Saygılar.
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! | |
| | |
| | #8 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Alıntı:
Başarıların devamını Dilerken ..... Genç kardeşlerimizin Gayretlerini artırıp..... RABİA'yı Gerilerde bırakmalarını dılıyorum... | |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Tebrikler Rabia kardeşim! Zaten aşk da sevda da hüzün değil mi, Ve önderimiz "hüzün" elçisi!
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
| | #10 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 297 Rep: 29582 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Alıntı:
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anket, oylama, siir, yarisma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |