![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması" başlıklı konu görüntüleniyor, "nuri öztürkün kitabı......? gerçekten ödül bumu......? ALLAH kolaylık versin...."
| Anketimiz: 1. şiir yarışması Oylaması | |||
| SAHARAY | | 2 | 10,53% |
| üzgünkız | | 2 | 10,53% |
| PinkDaYs | | 2 | 10,53% |
| RABİA | | 13 | 68,42% |
| sipahi06 | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması nuri öztürkün kitabı......? gerçekten ödül bumu......? ALLAH kolaylık versin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Alıntı:
Sevgili cevap, Yaşar Nuri Öztürk, çok da saygı duyduğum ve düşüncelerini benimsediğim,sözlerini doğru bulduğum bir insan değildir. Kitabını okumak da benim düşüncelerimi pek değiştirmeyecektir. Fakat ''hediye'' ile ilgili konuşmak doğru birşey değildir.Sonuçta,içlerinden gelmiş ve bana hediye etmişlerdir. Teşekkür ediyorum,süpermeydan yöneticilerine...
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! | |
| | |
| | #23 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Alıntı:
Bir kez daha hayran bıraktınız ben denizi.... O engin Hoş görülü ufkunuzla...... Zira biliyorsunuz ki '' Hediye istenilmez verilir '' Bir kezde ben sizi tebrik etmek isterim Bu perişan uslubumla.... Tebrikler RABİA... | |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması |
| | |
| | #25 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Çok teşekkür ederim Ali kardeşim...güzel yürekli insan..
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! |
| | |
| | #26 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Farklı yazarların görüşlerini ,kitaplarını okumak insana birşey kaybettirmez, aksine ufkunu açar, Biz RABİA hanıma bu hediyeyi seçerken, kitabını okumamış olabileceği yazar kim olabilir diye düşündük ve aklımıza Yaşar Nuri Öztürk geldi, galiba yanılmamışız:)) Hediyenin adını koymadığımız yarışmalarda Bu şekilde süprizlerimiz devam edecektir .
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #27 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Alıntı:
sevgili RABİA hanım size şiirinizden dolayı teşekür.... süpermeydanana düşünceli hediyesinden dolayı teşekür ediyorum.... haklısınız sanırım hediyenin iyisi kötüsü veya büyüğü küçüğü olmaz ... bence de her yazar en azından bir kezde olsa okunmaya değer... | |
| | |
| | #28 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 9
Rep Gücü: 182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması tebrık ederım rabıa arkadasım............ben sıırlerımı bır dergıye yazıyorum..yayınlandıktan sonra sızlerlede paylasmaktan zevk alırım sevgıyle kalın |
| | |
| | #29 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması oylaması Alıntı:
Biz de zevkle okuyacağız şiirlerini,emin olabilirsin canım.Sevgiyle ve şiirle kal..:)
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anket, oylama, siir, yarisma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |