![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "En Güzel avatar yarışması oylaması" başlıklı konu görüntüleniyor, "En güzel avatar yarışması katılım süresi dolmuş olup ,oylamaya geçilmiştir. Oylamaya katılmaya hak kazanan uyelerimiz. blueice atmaca34 mrs.x.ray güney kAoSs NOT: sheytan ve SAHARAY rumuzlu uyelerimiz yarışmaya katıldıkları avatarlarını değiştirdikleri ..."
| Anketimiz: En Güzel Avatar Kimin? | |||
| Bluice | | 2 | 5,41% |
| atmaca34 | | 11 | 29,73% |
| mrs.x.ray | | 7 | 18,92% |
| güney | | 11 | 29,73% |
| kAoSs | | 6 | 16,22% |
| Katılımcı sayısı: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Güzel avatar yarışması oylaması En güzel avatar yarışması katılım süresi dolmuş olup ,oylamaya geçilmiştir. Oylamaya katılmaya hak kazanan uyelerimiz. blueice ![]() atmaca34 ![]() mrs.x.ray ![]() güney kAoSs NOT: sheytan ve SAHARAY rumuzlu uyelerimiz yarışmaya katıldıkları avatarlarını değiştirdikleri için yarışma kuralları gereği oylamaya alınmamışlardır.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması mrs.x.ray resimdeki çocuk siz misiniz bilemiyorum.O çocuğun yüzündeki masumiyetten çok etkilendim. Gitgide kirlenen dünyamızda, masumiyeti bir çocuğun yüzünde görebilmek beni çok mutlu etti.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması yok malesef ben okadar sevimli değildim küçüklüğümde :))) öylesine bir resim...bende çok beğendım... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması En güzel ve anlamlı avatar şahsıma aittir.Resim ve söz kombinasyonuna dikkatinizi çekmek isterim arkadaşlar...Biraz bencilce oldu galiba...Ama şöyle toparlayabilirim bu adaylardan çook çok daha iyi avatarı olan arkadaşlarımız da var...Binaenaleyh bu anket biraz subjektif,hasılı, sığ gibi geldi bana |
| | |
| | #5 | |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması Alıntı:
hem daha iyi avatarı olanlar aday oldu da biz mi mani olduk. | |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması kimsenin çok hırslı olduğunu zannetmiorum ben sn Y.E.K..burda kupa kazanmıoruz sonuçta eğlence olsun diye katıldım ben şahsen bu tarzda bi eğlenceyi hırs yapmaya gerek yok şahsi kanaatim..keşke katılsaydınız da herkese kanıtlasaydınız avatarınızın güzelliğini biz de tebrik ederdik sizi :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #7 |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 3756 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması Yırtıcı kuşların içinde en cezbedici olanlardan biride Atmaca'dır söz konusu avatardaki resim ise kendine güveni ve her zaman hazır olduğunu simgeleyen iç güdüsel bir bakış vahşi bir yapısı olduğunu inkar edemeyiz ama bu onun doğasında var kendini tetiklemeye hazır hedefi şaşırmayacak kadar keskin ve kendine güvenen bir bakışı var.. |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 9025 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması Evet, Atmaca çok formda görünüyor... Şunun duruşuna baksana, sanki ihtilal yapacak gibi duruyor. |
| | |
| | #9 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması Alıntı:
bu güzel yorumların üzerine eklenecek söz bulamıyorum teşekürler dostum. süpermeydan ve avatarın en iyi ifadesi atmaca34 diyorum... iyi forumlar | |
| | |
| | #10 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması Alıntı:
Güzel cevap.:)Ben de bilerek diskalifiye oldum:) Sıkıldım avatarımdan ve değiştirdim:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |