![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "En Güzel avatar yarışması oylaması" başlıklı konu görüntüleniyor, "hiçbirinin ki güzel deil şaka şaka güneyin avatarını beğendiimm..."
| Anketimiz: En Güzel Avatar Kimin? | |||
| Bluice | | 2 | 5,41% |
| atmaca34 | | 11 | 29,73% |
| mrs.x.ray | | 7 | 18,92% |
| güney | | 11 | 29,73% |
| kAoSs | | 6 | 16,22% |
| Katılımcı sayısı: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması hiçbirinin ki güzel deil şaka şaka güneyin avatarını beğendiimm |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 335 Rep: 32711 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması Avatar yarışması oylaması sonuçlanmış en çok oy alan iki arkadaşlarımızdan güney moderatör olduğu ,atmaca34 siteden uzaklaştırıldığı için diskalifiye edilmiş ve yarışmamızı mrs.x.ray rumuzlu üyemiz kazanmıştir.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması en güzel benim avatarım kusura bakmayın tam serseri ye göre :))))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #16 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 396 Rep: 39325 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması ![]() Yok ,mrs.x.ray arkadaşı tebrik ettim.Seni de tebrik ederim,çok istiyorsan
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! |
| | |
| | #17 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 343 Rep: 33977 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #19 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güzel avatar yarışması oylaması hepinize teşekkür ederim şaşırdım açıkçası ben 3. idim.beklemiyodum :) tekrar teşekkürler.... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |