![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "Tüm yarışmalar hakkında sorularınız" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SAHARAY ´isimli üyeden Alıntı Yarışmalarda resim kullanmak serbest mi? Sadece profil dizayn yarışmasında kullanabilirsiniz (oda yarışma duyurusunda belirtilmiştir). Şiir,hikaye yarışması ile resmin alakasını ben anlayamadım. Uyeler resme değil yazılan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 27642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tüm yarışmalar hakkında sorularınız Sadece profil dizayn yarışmasında kullanabilirsiniz (oda yarışma duyurusunda belirtilmiştir). Şiir,hikaye yarışması ile resmin alakasını ben anlayamadım. Uyeler resme değil yazılan şiiri,hikayeyi değerlendirecekler.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 188 Rep: 18606 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tüm yarışmalar hakkında sorularınız Alıntı:
Ben şiir yarışmasını değil de hikaye yarışmasını kasdederek sormuştum.Neyse tşk.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | |