![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Supermeydan 1. Hikaye yarışması" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hikaye yarışması konusunda şunu söylemek istiyorum.Bu yarışmanın kurallarını bu forumun sahibi koydu. Kendisi şu anda burda olmadığı için ne yazılırsa yazılsın bence boşa yazılıyor. En son karar mercisi olan ''Süpermeydanın ..."
| Anketimiz: Supermeydan 1. Hikaye yarışması oylaması | |||
| Selinamm | | 18 | 62,07% |
| SAHARAY | | 7 | 24,14% |
| cybertell | | 2 | 6,90% |
| pusucukurt | | 2 | 6,90% |
| Katılımcı sayısı: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Hikaye yarışması konusunda şunu söylemek istiyorum.Bu yarışmanın kurallarını bu forumun sahibi koydu. Kendisi şu anda burda olmadığı için ne yazılırsa yazılsın bence boşa yazılıyor. En son karar mercisi olan ''Süpermeydanın Cumhurbaşkanı'' dönene kadar biraz sabredin diyorum.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Niye,pusucukurt,serseriozi kendi kendine mi girdi listeye...Tükan sahibi gelene kadar kalfa işleri götürmeye çalışıyor ya |
| | |
| | #43 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Alıntı:
Selinam noktasız virgülsüz bir hayat nasıl olurdu sence? O işaretlerin herbirinin bir anlamı var. Şimdi burda anlamlarını yazmak istemiyorum ama hiç aralıksız ve noktalama işaretleri olmadan yazılan bir yazı nasıl bir yazı olurdu bir düşün...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #44 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Alıntı:
Araya girdiğim için özür dileyerek şunu söylemek istiyorum. Senin o kuralı önceden görmediğini düşünüyorum ve artniyetsiz bilmeden daha önce yayınlanmış hikayenle bu yarışmaya katıldığına inanıyorum. İyi Forumlar
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #45 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Yazıştıgınız yerin forum oldugunu unutuyorsunuz galiba, Forumda yazılan her yazıya istenirse diğer uyeler tarafından görüş bildirilir. Kişisel karşılıklı yazışıyorsanız Özel Mesaj sistemini kullanınız:(
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #46 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması doğrusunu söylersem gerçekten bilmiyordum saharay.baksana nerelere geldi hikayeler.insanın canı sıkılıyor halbuki keyif almak için burdayız değil mi hepimiz? |
| | |
| | #47 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması tüm arkadaşlara paylaşımından dolayı teşekkür ederim fakat Alevi sunni aşkını çok beğendim oyumu ona kullanıyorum :) |
| | |
| | #48 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Bu yarışma 15 Ağustos akşamı bittiyse sonuçlar neden açıklanmıyor?Açıklayın da biran önce gündemimizden düşsün artık |
| | |
| | #49 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması inan bende heyecanla bekliyorum ama nedense açıklanmadı ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #50 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Niye 30 Ağustosa uzatılma gereği duyuldu ki,ne zamandır bu anket açık zaten...15 Ağustos Akşamı bitecek dendi 16 Ağustos itibariyle Selinamm öndeydi,bugün 17-16 Carpediemcan öne geçmiş.Üstelik Carpediemcanın yazısı yarışma kurallarına bile uymuyor.Şöyle ki; 1-Kendi beyanına göre yazısı bir dergide yayınlanmıştır. 2-En az 1000 kelimeden oluşmuş olması standartına uyulmamıştır. Yapmayın böyle,çelişik işler olmasın,kırmayın üyelerinizi,bozmayın hakkaniyetinizi.Şimdi diyecekler ki bu anket eğlenmek için o kadar önemsenmesin.Öyle demeyin tüm bu olanları önemseyenler ve bir kenara not edenler var.Çok iyi biliyorum. Konu Y.E.K. tarafından (17-08-2008 Saat 09:30 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hikaye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |