![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Supermeydan 1. Hikaye yarışması" başlıklı konu görüntüleniyor, "mutlaka öyledir arkadaşım ama diorum ki bende dikkat etmem bende bunu söylemeye çalıştım :)..."
| Anketimiz: Supermeydan 1. Hikaye yarışması oylaması | |||
| Selinamm | | 18 | 62,07% |
| SAHARAY | | 7 | 24,14% |
| cybertell | | 2 | 6,90% |
| pusucukurt | | 2 | 6,90% |
| Katılımcı sayısı: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması mutlaka öyledir arkadaşım ama diorum ki bende dikkat etmem bende bunu söylemeye çalıştım :)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması tşk ederim arkadaşım :)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #33 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Öncelikle Eğlenmek içinde olsa bu yarışma dil kurallarına dikkat edilmesi gerekir özen gösterilmesi gerekir demek daha doğru olur hikaye roman makale farketmez öncelikle bir başlığı olmalı ismi olmalı başlığı olmayan yazılar var özensizce yazılan kelimeler cümleler başında uçuşurken yakalanan cümleler alınmış ve özensizce konulmuş "anaktar" diye bir kelime yok ki türkçede ya da "iteklemek" diye bir fiil yok demek istediğim eğlenmek için bile olsa özen gösterilmeli. ayrıca bir arkadaş daha önce bir yerde yayınlamış hatta ödül almış bir yazısını buraya eklemiş sanırım daha önce herhangi bir yerde yayınlanmamış olması gerekiyordu ödül aldı ise o yazı ile sanırım bu bir romandı ve romanın ilk başlangıç paragrafını almış ve koymuş sadece selinam ın yazısı giriş gelişme sonuç bölümlerine sahipti onunda başlığı yok. Yinede tüm yazılar bir emek harcandığından dolayı takdiri hak ediyor herkesin emeğine sağlık diyorum Konu kızıl kuzu tarafından (08-08-2008 Saat 02:58 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #34 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Alıntı:
| |
| | |
| | #35 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması |
| | |
| | #36 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Alıntı:
başkasıyla yapmış olduğum yazışmaya sizin girmiş olmanız bu konuda ki iç sıkıntınızın göstergesi diye düşünüyorum..Ama inanın bu sıkıntınızın çözümü bende değil fakat önerebileceğim yerler mevcut... | |
| | |
| | #37 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Benim sıkıntım bu yazdıklarında,başka bi sıkıntımız yok Allaha şükür,Allah başka dert vermesin |
| | |
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması |
| | |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Bilmukabele , sağolasın |
| | |
| | #40 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Alıntı:
Pusucu sayısalcı olunca türkçe bir kenaramı atılıyor? Okulun bitince bir şirkette iş bulduğunu düşün pc de böyle yazmaya devam edersen ve çalıştığın yerdede böyle yazarsan diğer çalışanlar yazdıklarını nasıl anlayacaklar? O zaman onlara ben yazmayı pek bilmiyorum sayısalcıyım mı diyeceksin? Okulda her türlü bilgiyi zaten veriyorlar.Eminim biraz dikkatli yazarsan karışık yazmazsın ve biz de daha bir keyifle yazdıklarını okuruz:) iYİ fORUMLAR
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hikaye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |