![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Supermeydan 1. Hikaye yarışması" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu forumda kimsenin işine karışmayacağım diye karar almıştım. Ama bu konuda ve ankette benim de ismim var o yüzden fikrimi belirtmek istiyorum. Eğlence olsun diye yapılan bu yarışmaya emek verdiği ..."
| Anketimiz: Supermeydan 1. Hikaye yarışması oylaması | |||
| Selinamm | | 18 | 62,07% |
| SAHARAY | | 7 | 24,14% |
| cybertell | | 2 | 6,90% |
| pusucukurt | | 2 | 6,90% |
| Katılımcı sayısı: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Bu forumda kimsenin işine karışmayacağım diye karar almıştım. Ama bu konuda ve ankette benim de ismim var o yüzden fikrimi belirtmek istiyorum. Eğlence olsun diye yapılan bu yarışmaya emek verdiği bir yazıyla katılan pusucukurt isimli üyenin yazısı neden anket dışında bırakıldı bilemiyorum. Hani tarzı hikayeye uymuyor desem aynı tarzdan bir yazı daha var anket listesinde. Eğlence bile olsa kimsenin hiç bir üyenin hakkının yenmesinden yana değilim. Bu anketin pusucukurt da anket listesine eklendikten sonra yeniden en baştan oylanması için öneride bulunuyorum. Sonuçta herkes istediğine oyunu vermekte özgür nasılsa. Eğlence olsun diye açılmış olsa bile bu yarışma hiç bir üye dışlanmamalı ve hiç bir üyeye haksızlık yapılmamalı. Eğer anket bu haliyle devam edecekse beni anket listesinden silebilirsiniz. Bu konuyu daha ilk anket açıldığında farkettim ama yanlışlık düzeltilir diye bekledim. Değişen bir şey olmadığı için de düşüncemi şimdi paylaşmaya karar verdim... İyi Forumlar
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #23 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Anket düzeltilmiştir arkadaşlar....Pusucukurt ve serseriozide ankete eklenmiştir.Sitemizde hiçbir üye dışlanıp,ayırt edilmez arkadaşlar.:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #24 | ||
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Alıntı:
Alıntı:
Hikayenin ne olduğunu çok iyi bilen insanlardan biriyim. Duyarlı davranışın için çok tşk ederim doğangüneş:) Oylamayı sıfırlama imkanın yok mu acaba? Nasılsa herkes dilediği üyeye oyunu veriyor.Baştan başlasa oylama ne hoş olurdu. Tşk ve iyi forumlar
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | ||
| | |
| | #25 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Alıntı:
yazdigin yazilarin hicbirini yazdikdan sonra okumuyorsun neden harfler iki cumlenin arasinda hep karisiyor ki bu onemlidir yada benim icin yazilan yazi ozenle tek harfine kadar deger kazanmalidir diye dusunurum hep...2.ci aralarda noktalama isaretlerini hep yedigin icin yazdigin yazi guzel olsa da tam anlamiyla anlamini yitiriyor yani anlatmak istedigim ,kisa bi cumle ile ornek : istedigin olmustu !!! bu cumlede bi unlem koysaydin ben burda nekadar uzuldugunu ve kizdigini anlayabilirdim noktalama isaretlerini koymadigin icin kendini ifade etme yetersizligi cektigini dusunuyorum ...sakin yanlis anlasilmasin yazilarini seviyorum sadece hatirlatmak icin di....yasina ragmen begenerek okudugum icin yine sana oyumu veriyorum...ayrica butun arkadaslari da medeni cesaretinden dolayi kutluyorum...saygilar efendim...affiniza siginarak diyecegim ama yazarim ben iste..:)
__________________ sade ve gucluyum... | |
| | |
| | #26 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: iST - KaRTaL
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 394 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması hikayelerin hepsi gercekten cok güzel yazan arkadaslarımızın yureklerıne saglık... ama yarısmada bi kural hatası var galiba .. Alıntı:
burda kurallarda hikayenın daha once herhangi bir yerde yayinlanmamis olmaması lazım dıe belırtılmıs ama katılımcılardan bi arkadasımız yarısmadakı hıkayesının bi dergide yayınlanıp ödül aldıgını söylemiş .. | |
| | |
| | #27 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Bordo Bela bir geldin,pir geldin.Bu ne dikkat,aklımda olsun seni Ağustos Ayının en dikkatli üyesi oylamasında değerlendireyim ben.Bu arada Bordo derken;yanında mavisi de var mı bunun.Övünmek gibi olmasın azıcık Trabzonsporluyumda |
| | |
| | #28 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Yarışmaya dahil değil. Neyse başka zamana şimdi değil sakinken yazalım.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #29 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: iST - KaRTaL
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 394 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Alıntı:
bu bordonun yanında mavisi yok beyazı var ![]() ![]() yani kartalspor | |
| | |
| | #30 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması noktanın virgülün üstünde neden bu kadar duruluyor ben anlamadım bende dikkat etmem noktasına virgülüne önemli olan kalbimin en ücra köşelerinden gelen duygularımın bir mürekkep gibi kalemin ucundan bembeyaz kağıda gözyaşlarım ile birlikte akmasıdır...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hikaye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |