FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

Supermeydan 1. Hikaye yarışması

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Supermeydan 1. Hikaye yarışması" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu forumda kimsenin işine karışmayacağım diye karar almıştım. Ama bu konuda ve ankette benim de ismim var o yüzden fikrimi belirtmek istiyorum. Eğlence olsun diye yapılan bu yarışmaya emek verdiği ..."

Anketimiz: Supermeydan 1. Hikaye yarışması oylaması
Selinamm 18 62,07%
SAHARAY 7 24,14%
cybertell 2 6,90%
pusucukurt 2 6,90%
Katılımcı sayısı: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Stil
Alt 06-08-2008, 04:51 PM   #21
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir.J. Jenkins

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması

Bu forumda kimsenin işine karışmayacağım diye karar almıştım.
Ama bu konuda ve ankette benim de ismim var o yüzden fikrimi belirtmek istiyorum.
Eğlence olsun diye yapılan bu yarışmaya emek verdiği bir yazıyla katılan pusucukurt
isimli üyenin yazısı neden anket dışında bırakıldı bilemiyorum. Hani tarzı hikayeye uymuyor
desem aynı tarzdan bir yazı daha var anket listesinde. Eğlence bile olsa kimsenin hiç bir üyenin hakkının yenmesinden yana değilim. Bu anketin pusucukurt da anket listesine eklendikten sonra
yeniden en baştan oylanması için öneride bulunuyorum. Sonuçta herkes istediğine oyunu vermekte özgür nasılsa. Eğlence olsun diye açılmış olsa bile bu yarışma hiç bir üye dışlanmamalı ve
hiç bir üyeye haksızlık yapılmamalı. Eğer anket bu haliyle devam edecekse beni anket listesinden silebilirsiniz. Bu konuyu daha ilk anket açıldığında farkettim ama yanlışlık düzeltilir diye bekledim.
Değişen bir şey olmadığı için de düşüncemi şimdi paylaşmaya karar verdim...

İyi Forumlar
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 06-08-2008, 05:13 PM   #22
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu forumda kimsenin işine karışmayacağım diye karar almıştım.
Ama bu konuda ve ankette benim de ismim var o yüzden fikrimi belirtmek istiyorum.
Eğlence olsun diye yapılan bu yarışmaya emek verdiği bir yazıyla katılan pusucukurt
isimli üyenin yazısı neden anket dışında bırakıldı bilemiyorum. Hani tarzı hikayeye uymuyor
desem aynı tarzdan bir yazı daha var anket listesinde. Eğlence bile olsa kimsenin hiç bir üyenin hakkının yenmesinden yana değilim. Bu anketin pusucukurt da anket listesine eklendikten sonra
yeniden en baştan oylanması için öneride bulunuyorum. Sonuçta herkes istediğine oyunu vermekte özgür nasılsa. Eğlence olsun diye açılmış olsa bile bu yarışma hiç bir üye dışlanmamalı ve
hiç bir üyeye haksızlık yapılmamalı. Eğer anket bu haliyle devam edecekse beni anket listesinden silebilirsiniz. Bu konuyu daha ilk anket açıldığında farkettim ama yanlışlık düzeltilir diye bekledim.
Değişen bir şey olmadığı için de düşüncemi şimdi paylaşmaya karar verdim...

İyi Forumlar
Pusucurt kadar serseriozide hikaye yazmış,değerlendirmeyi en son Yüksel abi yaptı ve oda burda olmadığı için cevabını bilmiyoruz.Ama üyeleri dışlıyacağını yada adaletsiz davranıcağını sanmıyorum,konu ile ilgili bilgilendirmeyi kendisi geldiğinde bizzat cevaplarız.İyi forumlar..
Alt 06-08-2008, 05:27 PM   #23
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sürünmek için yaratılanlar asla Uçamazlar...

Blog Mesajları: 8
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Anket düzeltilmiştir arkadaşlar....Pusucukurt ve serseriozide ankete eklenmiştir.Sitemizde hiçbir üye dışlanıp,ayırt edilmez arkadaşlar.:Entusiasmado:
Alt 06-08-2008, 05:31 PM   #24
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir.J. Jenkins

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
doğangüneş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Anket düzeltilmiştir arkadaşlar....Pusucukurt ve serseriozide ankete eklenmiştir.Sitemizde hiçbir üye dışlanıp,ayırt edilmez arkadaşlar.:Entusiasmado:

Alıntı:
Yaşanmış veya tasarlanmış bir olayı, bir durumu; yer, kişi ve zaman belirterek anlatan kısa yazılara öykü(hikaye) denir. Genellikle romandan kısa olurlar, dar bir zamanı kapsarlar, kişileri romana göre daha azdır, anlatılanları tek ve sınırlıdır ve olayla ilgili yer ve zaman belirtirler. Serim düğüm ve çözüm denilen üç bölümden oluşurlar.Olayı sürükleyen bir kişi(öykünün kahramanı) vardır. Hikaye kısalığı ve kurgusuyla masala, kişilerin nitelendirilmesi, eylemin işlenişi ve canlandırılmasıyla da romana yaklaşır. Hikayenin kısalığı yapısal olarak, kişinin niteliğiyle geliştiği eylem arasındaki sıkı bağdan kaynaklanır. Hikayenin çerçevesi, çoğu kez anlatıcının durumunu belirterek çizilir.

Hikayenin ne olduğunu çok iyi bilen insanlardan biriyim.

Duyarlı davranışın için çok tşk ederim doğangüneş:) Oylamayı sıfırlama imkanın yok mu acaba? Nasılsa herkes dilediği üyeye oyunu veriyor.Baştan başlasa oylama ne hoş olurdu.

Tşk ve iyi forumlar
Alt 07-08-2008, 12:05 AM   #25
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dostum! kadinlara inanma...

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor

Alıntı:
pusucukurt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
BİR ÖMÜR SESSİZCE
Sensizlik gelmiş kapımı çalmış ve sen hayla bir inat ugruna beni yanlızlığa itikliyorsun. Düşüncesiz davranışlarının bedelini senin üzerin ekurdugum hayatı parçalayarak yok etmek istiyorsun. Zaman geçtikçe daha sert daha umutsuz oluyorsun. Ve o an geliyor tum umutlarımı kırıyor çekip gidiyorsun. Tlefonlar susuyor sessizlik çöküyor nereye baksam nereye gitsem senden izler kaybolup gidiyor. Aldıgım nefesin kokusu bozuluyor. İçtiğim sigara ciğerlerimde dolaştıkça ayakta durmak zorlaşıyor.

O gun ayrılmamızın sebebi sadece ve sadece seninle birgun görüşemememizdi ve o kadar sert yanıt verdinki beni birgunde bir anda sildin attın. bikere git dedin arkama bile bakmadan gittim. Gururumu kırmamak için gittim belki pişman oldum ama yine gittim. eve geldiğimde bir duş alıp rahatlarım demiştim ama dahada gerildim telefon elimde bir mesaj bekledim ama bir mesaj dahi gelmedi. uzaklaşayım dedim ve bi haftalıgına beni göremiyeceğin uzak biyeriye gittim telefonlarım kapalı sessiz sedasız gittim. geri geldiğimde telefonu açtıgımda bir mesaj bile görememek beni yıkmıştı. hançer yemiştim yureğime sanki.. Evinin kapısına dayanmıştım. elimde bir bıçak zilini çalmıştım. Kapıyı açtıgında ben igördüğnüde şaşkınlığın daha fazlaydı.. Bıçağı çekmiş Ciğerlerimin ortasına saplamıştım. senden geriye kalan tekşeyi senin kokunu vucudumdan atmak için oan yere yıkıldım. Gözlerimi açtıgımda hastanedeydim VE yanımda sen vardın.. Konuşmakta zorluk çekiyor gözlerimi zor zor açıyorken beni dinle demiştin. susmuş dinlemiştim seni.. Beni
severken benden uzaklaşmak istemenin sebebini anlatmaya çalışıyordun kelimeler yettikçe. Kaybetmekten korkarken beni kendin bırakıyodun bir anda.. Sözün bittiğinde gözlerim kapanmıştı ve bir ömür daha açılmıcaktı.. İstediğin olmuştu. Beni severken beni bırakmıştın ve ben hayla seni seviyor olacaktım. Bir ömür sessizce....

Mustafa Kurt ( pusucukurt )
guzel yazilarin var yasina ragmen ama, bi yerde hep dikkatimi ceken su sayin pusucukurt,
yazdigin yazilarin hicbirini yazdikdan sonra okumuyorsun neden harfler iki cumlenin arasinda hep karisiyor ki bu onemlidir yada benim icin yazilan yazi ozenle tek harfine kadar deger kazanmalidir diye dusunurum hep...2.ci aralarda noktalama isaretlerini hep yedigin icin yazdigin yazi guzel olsa da tam anlamiyla anlamini yitiriyor yani anlatmak istedigim ,kisa bi cumle ile ornek : istedigin olmustu !!! bu cumlede bi unlem koysaydin ben burda nekadar uzuldugunu ve kizdigini anlayabilirdim noktalama isaretlerini koymadigin icin kendini ifade etme yetersizligi cektigini dusunuyorum ...sakin yanlis anlasilmasin yazilarini seviyorum sadece hatirlatmak icin di....yasina ragmen begenerek okudugum icin yine sana oyumu veriyorum...ayrica butun arkadaslari da medeni cesaretinden dolayi kutluyorum...saygilar efendim...affiniza siginarak diyecegim ama yazarim ben iste..:)
Alt 07-08-2008, 06:54 PM   #26
Yeni Kayıt

BoRDo_BeLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aLaYıNa iSYaN öLüMüNe KaRTaL

BoRDo_BeLa sadece gerçekten hoşBoRDo_BeLa sadece gerçekten hoşBoRDo_BeLa sadece gerçekten hoşBoRDo_BeLa sadece gerçekten hoş

hikayelerin hepsi gercekten cok güzel yazan arkadaslarımızın yureklerıne saglık...
ama yarısmada bi kural hatası var galiba ..

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kurallar:
- Kendi yazdiginız ve daha once herhangi bir yerde yayinlanmamis en az 1000 en fazla 5000 kelimeyi gecmeyen genel ahlak kurallarina ve yürürlükteki kanunlara uygun her tür konuyu iceren hikayenizle katilabilirsiniz.

burda kurallarda hikayenın daha once herhangi bir yerde yayinlanmamis olmaması lazım dıe belırtılmıs ama katılımcılardan bi arkadasımız yarısmadakı hıkayesının bi dergide yayınlanıp ödül aldıgını söylemiş ..

Alıntı:
carpediemcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın yek görüyorum ki hikaye statü uzmanlığına başlamışsın.bu yazın hiç hoş değil.bence ilk önce hikayenin nasıl olduğunu öğren;zira bu yazım bir dergide ödül aldı.amacımız burda hoş vakit geçirmek yarışmak bahane..
saygılar.
BoRDo_BeLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 07-08-2008, 07:24 PM   #27
SUPER MODERATOR
Altın Üye (haziran 2008)

Y.E.K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GÜCÜ DOĞURAN; DÜŞÜNCEDİR

Y.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyor

Bordo Bela bir geldin,pir geldin.Bu ne dikkat,aklımda olsun seni Ağustos Ayının en dikkatli üyesi oylamasında değerlendireyim ben.Bu arada Bordo derken;yanında mavisi de var mı bunun.Övünmek gibi olmasın azıcık Trabzonsporluyumda
Y.E.K. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 07-08-2008, 09:47 PM   #28
Uye

carloss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yandımımın dünyası dönüp duruyor işte bende ona ayak uydurmaya çalışan meçhul bir berduş

carloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyor

Yarışmaya dahil değil. Neyse başka zamana şimdi değil sakinken yazalım.
Alt 07-08-2008, 11:24 PM   #29
Yeni Kayıt

BoRDo_BeLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aLaYıNa iSYaN öLüMüNe KaRTaL

BoRDo_BeLa sadece gerçekten hoşBoRDo_BeLa sadece gerçekten hoşBoRDo_BeLa sadece gerçekten hoşBoRDo_BeLa sadece gerçekten hoş

Alıntı:
Y.E.K.´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bordo Bela bir geldin,pir geldin.Bu ne dikkat,aklımda olsun seni Ağustos Ayının en dikkatli üyesi oylamasında değerlendireyim ben.Bu arada Bordo derken;yanında mavisi de var mı bunun.Övünmek gibi olmasın azıcık Trabzonsporluyumda
bi yarısma yapılosa kurallarının uygulanması lazım ama dimi
bu bordonun yanında mavisi yok beyazı var
yani kartalspor
BoRDo_BeLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-08-2008, 11:51 AM   #30
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

noktanın virgülün üstünde neden bu kadar duruluyor ben anlamadım bende dikkat etmem noktasına virgülüne
önemli olan kalbimin en ücra köşelerinden gelen duygularımın bir mürekkep gibi kalemin ucundan bembeyaz kağıda gözyaşlarım ile birlikte akmasıdır...

Etiketler
hikaye

Seçenekler
Stil