![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Supermeydan 1. Hikaye yarışması" başlıklı konu görüntüleniyor, "Oyumu Carpideme verdim. Okuduğum kısa tatil hikayesi beni sarıp sarmaladı. Hatta o kadar kapıldım ki okurken, carpidemin irkildiği yerde ben de irkildim:) Yüreğine eline sağlık carpidem hikayeni çok beğendim......"
| Anketimiz: Supermeydan 1. Hikaye yarışması oylaması | |||
| Selinamm | | 18 | 62,07% |
| SAHARAY | | 7 | 24,14% |
| cybertell | | 2 | 6,90% |
| pusucukurt | | 2 | 6,90% |
| Katılımcı sayısı: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Oyumu Carpideme verdim. Okuduğum kısa tatil hikayesi beni sarıp sarmaladı. Hatta o kadar kapıldım ki okurken, carpidemin irkildiği yerde ben de irkildim:) Yüreğine eline sağlık carpidem hikayeni çok beğendim...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması canımsın sen ya.ne kadar ince düşünmüşsün teşekkür ederim.beğenmene sevindim |
| | |
| | #13 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Alıntı:
Rica ederim sadece doğru olanı yazdım:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Şimdi arkadaşlar,bu yarışmada hikaye statüsüne koyabileceğimiz eserlerin Selinamm ve Saharaya ait olmasına rağmen, halihazırda, en az oyların onlara verilmesini doğrusu anlamakta güçlük çekiyorum.İnşallah bu hatadan biran önce dönülür,zira ayın onbeşine az kaldı. |
| | |
| | #15 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Alıntı:
saygılar. | |
| | |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Hasbelkader vardır bizim de mürekkep yalamışlığımız.Vardır aldığımız ödüllerimiz.Vardır gazete ve dergilerde yayınlanmış yazılarımız.Mesele o değil,mesele siz de değilsiniz...Bu tür yarışmalar ekseriyetle ahbap çavuş ilişkisi içerisinde biçimleniyor,harcanan emekler gözardı ediliyor.Onu demek istiyorum,lütfen kişiselleştirmeyiniz. Konu Y.E.K. tarafından (04-08-2008 Saat 12:39 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #17 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Alıntı:
Y.E.K bu forumda kimseyle ahbap çavuş ilişkisi içinde değilim. Bu hikaye yarışmasında kardeşim olsaydı yada hemşerilerimden biri olsaydı ben yine yüreğime dokunan yazıya oyumu verirdim. Benim kriterim sadece okuduğum yazının beni içine almasıdır. Diğer yazıları da okudum ama beni içine almadılar.Kendi hikayeme oy vermek istemedim. Benim ne birinci olmak ne de sondan birinci olmak pek umurumda değil açıkçası... Bu hikaye yarışması fikri benden çıkmıştı ve katkı olsun diye hikaye yazıp bu konuya koydum. Yorumlarında genelleme yapmazsan çok memnun olurum hemşerim... İyi Forumlar
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması selinam arkaşım çok güzel konuya değinmişsin teşekkür ederim güzel olmuş inş.kazanırsın |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. Hikaye yarışması Yahu bu kadar mı hikayeci var forumda.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #20 | |
Haklısın ama bu konuyla ilgili anket listesinde olanları suçlama lütfen.Anketi hazırlayan onlar değil çünkü...
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hikaye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |