![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "Supermeydan 1. şiir yarışması" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kurallar: - Yarışmaya daha önce yayınlanmamış kendi şiirleri ile katılım yapılacaktır. - Şiirin Konusu serbesttir. - Her yarışmacı en az bir, en fazla üç şiir ile katılabilir - Yarışmacılar, listeye ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Supermeydan 1. şiir yarışması Kurallar: - Yarışmaya daha önce yayınlanmamış kendi şiirleri ile katılım yapılacaktır. - Şiirin Konusu serbesttir. - Her yarışmacı en az bir, en fazla üç şiir ile katılabilir - Yarışmacılar, listeye giren şiirlerini daha sonradan değiştiremez, kaldıramazlar. - Katılımcıların degerlendirmeden geçip yarışmaya hak kazanan şiirleri için yeni sabit bir başlık ve anket açılıp diğer uyelerin oyuna sunulacaktır. Katılım Şekli: Yarışmacılar I. supermeydan Şiir Yarışması başlığı altına (bu başlık) şiirlerini yazacaklardır Eklediğiniz şiirler yönetimin onayından geçip yayınlanacaktır. Süre: I. supermeydan şiir yarışması, 1 mayıs 2008, Perşembe günü başlayacak ve 1 haziran akşamın da sona erecektir. Ödül: Dereceye girenler ödül olarak artı rep + profilde yarışma dereceleri ve sitemizin adreslerine postalayacağı süpriz bir hediye ile ödüllendirileceklerdir. NOT: yarışmanın fikir anası SAHARAY rumuzlu uyemizdir.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması Özlemek Özlemek, var ya özlemek; Gözlerin yanarak, yaşlarla süzüldüğü yanaklarda bir umut gamzesi bırakarak, düşlerde yaşatarak ve ağlayarak hüznünü dindirdiği aşklar, Sevgililer bilin ki özleniyorsunuz. Uzaklarda bir yerlere takılıyorsa gözler, akan hayat duruyorsa, kaybetmenin üzüntüsü damarlarda akıyorsa, hasrete yenilmişsin demektir. Esintilerle gelen leylak kokularına serapları katıyorsan, aşkını rüyalarda görmek için yatıyorsan, bil ki özleme yenilmişsin demektir. İçin yanıp tutuşuyorsa, gülümsemelerden uzak, sızlayan bir yürekle yatıyorsan, gözlerin dolu,külleri karıştırıp yanan ateşleri karıştırıyorsan, bil ki sevdaya yenildin demektir. Kuş kanadından umut beklerken, ömür sona doğru teklerken, acılara karışık hüzün eklerken, sen hala yüreğinin sesini dinlerken, acıtan özlemi koynuna almak ve sabahı etmek güzelse, koş sarıl ve okşa umutlarını. kim yüreğindeki sevdasını korumuş ki yalnızlığın zehrinde, sen koruyacaksın. şu fırtınalı denizlerden çıkıp, okyanuslara gitmeyi göze alıyorsan, yağmur çiseliyorsa ıslandın demektir. Yaşadığın sürece içinde olduğunu unutmadan bir an olsun aklından çıkarmadan değer verdiğin o sevgi, tek bir yürekte yaşıyorsa, bil ki dostum sen bittin demektir. Zaman gelirde kutuplardaki buzlar erirse, bir güneşte senin için doğacaktır açtıracaktır çiçekleri özlemlerin adına…. SAHARAY
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. Konu SAHARAY tarafından (01-05-2008 Saat 11:44 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 978 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması GİDİYORUM gidiyorum işte oldu mu istediğin ardımda kocaman bir sevda bırakıp yenı yaşantıma yürüyorum çok mu sey istedım senden bana verecegin sadece sevgindi birkaç tatlı sözün,güleryüzün üzüntülerimi,dertlerimi ha bir de hiç bitmeyecek olan sevdamı koydum bavuluma gidiyorum hadi sevın,bayramlar yap durma havai fişekler patlat ardımdan.. susuyorum artık pişmanlık yok bu gidişte ağlamak yokgidiyorum işte oldu mu istediğin...gecenin kör karanlığında.yıldızlar pusulam, körüm ..önümü görmeden gidiyorum.... bir bilinmezlık dolu yollar puslu karanlık ama sen yıne de bır kadehle kutla gidişimi,bitişimi... beni bitirişini.... sen kutla ,için rahat olsun,sevın,bayram et.... zafer nıdalarıyla...kutla bıtısımı,gidişimi..... ama bıtmedım ben...gıttım... ama bıtmedim... bunu anlayacaksın..ne zaman dıye sorma bana..ben de bılmıyorum... tek bılebıldıgım ıcımdekı senin bıttiği o gün .... yenıden doğacagım.... o zaman asıl ben kutlayacağım gıdısını bayramlar gelecek.içimde havai fişekler patlayacak... kör gözlerim acılacak... işte o gün sevgili,işte o gün... kutlayacağım bitişini.......... sevgılerımle............... |
| |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 34 Rep: 3375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması Herşeyimsin... Ölmeden Önce Gel Son Kez Öpiyim Son Kez Sarılayım Son Kez Senle Bulayım Kendimi Son Kez okşayım Saçlarını Son Kez tutayım Ellerini Son Kez Bakayım Gözlerine Gitme Desem Kal Desem Hep Beraber Olalım Desem Nafile! Sen Kararını Vermişsin Bir Kere Nerde Mutlu Olacaksan Oraya Git Kimle Mutlu Olacaksan Ona Git Eger Bi Gün Aklına Gelirsem Sakın Üzülme Sakın Korkma Sakın Gözlerinden Süzülmesin Damlalar Çünkü Ben Sana Dokunamasamda Öpemesemde Sarılamsamda Koklayamasamda Omzuna Yaslanamasamda Sen Benimsin Kalbimdesin Seni Kalbime Sakladım Ben Canımsın Nefesimsin Kanımsın Umudumsun Mutlulugumsun Göz yaşımsın Mutluluğumsun Sevincimsin Neşemsin Hüznümsün Sen Benimsin Herşeyimsin Herşeyim... Bütün Arkadaşlara Başarılar Diliyorum ....
__________________ |
| |
| | #5 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 202 Rep: 20028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması ............................ Avuçlarımın öksüz kalışına değil sitemim, Gözlerimdeki kan damlalarına hiç değil... Bir yanlışın sevdalısı olduğuma sitem ederim Bırakıp gidişine değil... Bırakıp gideni sevdiğime sitemim Hakkını vermek gerekir sevdanın derler ya Hakkını verdiğim sevdanın hakkının verilmesi gereken sevda olmadığına sitemim. ............................. Güneş getir bana güneş... Avuçlarımı ısıt ilkin... Sonra yüreğime sıcaklıklar bırak Bir deli denizin dalgası olmasın sevda Uçurumlardan yuvarlanmsın Beni gözlerinde uyut Bakışlarında umut demle bana sıcacık Tazecik dokunuşlar değdir yüzüme Yüreğimi yüreğine bandır... Bir ninni söyle bana uyutmayan Bir şiir oku bana; Bütün ezberlerimi bozan Bir aşk göster bana ,aşk Yalan Olmayan...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| |
| | #6 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 202 Rep: 20028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması Güz gelince üşeyecek ellerim Bir öksüz çocuğun annesini özler gibi Seni özlüyorum Fakir bıraktığın yüreğim Sana aç ölüyor Yokluğunda yoksullaşıyorum giderek Nefesim özlem kokuyor Kalbim can çekişiyor,bir yudum sevgine hasret...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması şiir okumayı severimde yazmayı beceremem ki,,,, yetenek lazım biraz. şiirleriniz güzel olmuş. bide merak ediyorum niye hepinz aşk şiiri yazmışssınız? |
| |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması BU GECE Sabahı bulmayan akşamlarda seni hatırladım yine; Avuçlarımda bir kaç gül yaprağı seni tuttum sımsıkı, vermedim rüzgarlara. Yağmurlara teslim olmuş yüreğimle, denize akııttım hasretimi bu gece Bu gece Bu gece seni hatırladım yine.... |
| |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması BEN...! Denizlerim;umudu sakladığım midye kabukları Derinlerim;sevgiyi sakladığım deniz yıldızları. Günahlarıyla sevaplarıyla yaşadığım tertemiz hayatım, ve gün be gün terkettiğim bembeyaz gemilerim.... |
| |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması Süpermeydan S üper paylaşımlar, Ü reten insanların, P ekişmiş fikir notları. E debi düşüncelerin, R üya gibi anlatımı. M eydanda gerilir bazen, E n dayanıklı sinirler. Y ükseL emekçisi meydanın, D aha çok anlatılacak söz, A nlatılacak doğrularla bu dava N ereye kadar değil,ölene kadar sürer. SAHARAY
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| |
| | |