![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "Supermeydan 1. şiir yarışması" başlıklı konu görüntüleniyor, "ODA Sana en güzel odayı ayırdım kalbimde Duvarlarını aşkla boyadım Yerlere rengarenk çiçekler ektim Sevgimi ışık yaptım tavanına Umutlardan yatak yaptım ikimize fedakarlıklardan yastıklar diktim Özlemlerden yorgan üzerimize Uçuşan hayaller ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması ODA Sana en güzel odayı ayırdım kalbimde Duvarlarını aşkla boyadım Yerlere rengarenk çiçekler ektim Sevgimi ışık yaptım tavanına Umutlardan yatak yaptım ikimize fedakarlıklardan yastıklar diktim Özlemlerden yorgan üzerimize Uçuşan hayaller arasındayım şimdi Saçlarımda papatyalar Gözlerimde pırıldayan sevgin Bekliyorum seni. Anahtar paspasın altında…. ''SAHARAY''
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan 1. şiir yarışması Katılım süresi dolup oylamaya geçildiğinden başlık kapatılmıştır.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| |
| | |