![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selam arkadaşlar düşündüm düşündüm sitemizde bu kadar emek veren arkadaşımız var Yüksel adminimede danıştım onay alarak bu konuyu açmak istedim.Yani sitemize bi altın üye seçmeye karar verdim tabi bu hepimizin ..."
| Anketimiz: Hadi Gelin Altın Üyeyi Seçelim | |||
| Blueice | | 7 | 30,43% |
| Mrs.x.ray | | 0 | 0% |
| atmaca34 | | 6 | 26,09% |
| gavs | | 4 | 17,39% |
| Selinamm | | 2 | 8,70% |
| orkuorkun | | 1 | 4,35% |
| Karakarizma | | 1 | 4,35% |
| toprak81 | | 2 | 8,70% |
| sarrahhh | | 0 | 0% |
| yavuz01 | | 0 | 0% |
| RABİA | | 0 | 0% |
| SAHARAY | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim Selam arkadaşlar düşündüm düşündüm sitemizde bu kadar emek veren arkadaşımız var Yüksel adminimede danıştım onay alarak bu konuyu açmak istedim.Yani sitemize bi altın üye seçmeye karar verdim tabi bu hepimizin oyları ile olucak en çok konularını beğendiğiniz forumda aktif olarak gördüğünüz üye kimse ona oy verebilirisiniz,bu oylama 1 hafta sürecek bu süre zarfında üyeler konu açabilirler ve onlıne gözüküp bizlerle paylaşım yapabilirler. Anket Bitiş tarihi 15 Mayıs 2008 dir
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler Konu Gülüm tarafından (02-04-2008 Saat 06:09 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi Gelin Altın Üyeyi Seçelim hadi bakalım ben oyumu verdim çok iyi bir konu seçtin arkadaşım sana da ayrıca teşekkürler
__________________ |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi Gelin Altın Üyeyi Seçelim Rica ederim hakeden kazansın diyorum....
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Hadi Gelin Altın Üyeyi Seçelim açtığı topiclerden yola çıktım iyi olan kazansın..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi Gelin Altın Üyeyi Seçelim arkadaşlar kimse kusura bakmasın ben kendime oy kullandım ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi Gelin Altın Üyeyi Seçelim ben buleice oy verdim o benim canım inş o kazanır..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #7 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi Gelin Altın Üyeyi Seçelim teşekkür ederim canım benim benim oyumun kime gideceği her zaman belli, sensin.....
__________________ |
| | |
| | #8 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 202 Rep: 20028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi Gelin Altın Üyeyi Seçelim ben de verdim oyumu...iyi olan kazansın
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi Gelin Altın Üyeyi Seçelim Bende ablam Selinamm'a oy verdim, konuları çok beğeniyorum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim Daha once kilitlenen konu başlığımız açılmış olup anketimizin süresi 15 mayıs 2008 e kadar uzatılmıştır.
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | |