![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu listede ben yokum. Benim de olmam gerekmiyor mu?..."
| Anketimiz: Hadi Gelin Altın Üyeyi Seçelim | |||
| Blueice | | 7 | 30,43% |
| Mrs.x.ray | | 0 | 0% |
| atmaca34 | | 6 | 26,09% |
| gavs | | 4 | 17,39% |
| Selinamm | | 2 | 8,70% |
| orkuorkun | | 1 | 4,35% |
| Karakarizma | | 1 | 4,35% |
| toprak81 | | 2 | 8,70% |
| sarrahhh | | 0 | 0% |
| yavuz01 | | 0 | 0% |
| RABİA | | 0 | 0% |
| SAHARAY | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim Bu listede ben yokum. Benim de olmam gerekmiyor mu?
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim Üyelik tarihin 18-04-2008 dir Yarışma Nisan ayının aktif uyeleri için açıldığından isminize yer vermedik. Mayıs,Haziran.... ayları için açılan anketlerde sizede yer vereceğiz
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #13 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim Alıntı:
Bilgi verdiğiniz için tşk ediyorum.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim Ayın üyesi anketine beni eklememenizi rica ediyorum.Şimdiden Tşk.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #15 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim Anketimiz sona ermiş olup Nisan Ayı (2008) Altın uyemiz olarak ençok oy alan Blueice rumuzlu arkadaşımız olmuştur. Kendisini Tebrik ediyoruz ,Sizde replerinizle arkadaşımızı ödüllendirebilirsiniz.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim Blueice tebrikler arkadaşım başarılarının devamını diliyorum herşey gönlünce olsun,bundan sonra daha nice nice senli paylaşımlara:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim Blueice seni tebrik ediyorum.
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim Tebrik ederim blueıce:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #20 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Nisan 2008 Altın Üyeyi Seçelim Blueice tebrikler, Başarının devamını dilerim
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |