![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "süpermeydan güzellik yarışması :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu Yarışmayı Kazanmayı Hakeden Sheytan Sheytanın Dediği Gibi Sheytanda Bir Melektir Kraliçe Sende Çok Güzel Bir Kızsın Ama Benim Oyum Sheytandan Yana Sheytan Ablacım Çok Güzel,Doğal,Şeker,Tatlı vee Duru Bir Güzelliğin ..."
| Anketimiz: Güzellik yarışması yapılsın mı? | |||
| Evet | | 16 | 88,89% |
| Hayır | | 2 | 11,11% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Bu Yarışmayı Kazanmayı Hakeden Sheytan Sheytanın Dediği Gibi Sheytanda Bir Melektir Kraliçe Sende Çok Güzel Bir Kızsın Ama Benim Oyum Sheytandan Yana Sheytan Ablacım Çok Güzel,Doğal,Şeker,Tatlı vee Duru Bir Güzelliğin Var Kısaca Çok Güzelsin :)
__________________ http://www.supermeydan.net/forum/ima...ine=1216005007 |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #62 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) teşekkür ederim PinkDaYs :) o senin kalbinin güzelliği :) |
| |
| | #63 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Alıntı:
AyriCa Yari$ma Sacma en azindan 5 Uye katiLaCakti. Biz 2 Ki$iyiz :s Birimiz Birinci oLCak birimizi 2 birimiz 3 vs. ki Kaybeden Kazanan BeLLi oLsun :S Ben Kendime GuveniyOrum KatiLdm. Ama Burda BizLe Yari$aCak kendine Guvenen KimSe yOk gaLiba :S Bide oyLar 10 uzerinden veriLmesi Lazimdi ..nySe. TebrikLer.. dI$ gzLLik gecicidir.. OnemLi oLman iC guzeLLiGinin soLmamaSi. Hep mutLu oLman diLegile Canim .. ![]() :)
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! | |
| |
| | #65 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) ßeNcé kraLicé yhaW.. ßna öyLé qeLdi ßLemiorum aMa :S Yarısma ßitti mi :D ßtmediyse ßnDé ktLcam |
| |
| | #66 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Rumuzda Deli Kız yazıyor, Cinsiyet bolumunde erkek gozukuyor :( cinsiyet konusunda bir karar verin Hangi yarışmaya katılacaksınız? |
| |
| | #67 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Karakarizma arkadaşımızın da hakkını yemeyelim lütfen . Çok hoş bir resim koymuş değil mia rkadaşlar . Ben de erkekler içinde başka katılan var mı bilmiyorum ama oyumu özgüven sahibi , yakışıklı arkadaşım karakarizmaya veriyorum . :) |
| |
| | #68 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Alıntı:
Ayrica bayanlardada oyum sheytan'a..Sade masum berrak bi guzellige sahip ayrica cok sirin cok sempatik..
__________________ | |
| |
| | #69 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) karakarizmanın fotoğraflarında sıcaklık var ben bütün fotoğraflarını görmüş idim, benimde oyum karakarizma ve sheytana:) (bende bu resimden bahsetmiştim bu arada karakarizma:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |