![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "süpermeydan güzellik yarışması :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "T$kLer .P Bende Oyumu Sana Veriyorum :D (KraLiçeLerde aLcak gonuLLudur .Pp )..."
| Anketimiz: Güzellik yarışması yapılsın mı? | |||
| Evet | | 16 | 88,89% |
| Hayır | | 2 | 11,11% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) T$kLer .P Bende Oyumu Sana Veriyorum :D (KraLiçeLerde aLcak gonuLLudur .Pp )
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #54 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Ben oyumu kraliçeye veriyorum.Gözler her şeyin başaladığı bittiği yerdir şheytan da güzel bir bayan .İkinizide yarışmaya katılma cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum.
__________________ |
| |
| | #55 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Benimde oyum sheytanın olsun bari :):):) |
| |
| | #57 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) ikinizde yaşınızdan daha olgun gösteriyosunuz.ama seçim yapmıcam ben.iyi akşamlar. |
| |
| | #58 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) sheytan Galatasarylısın ama, yine de oyum sana. Kraliçe Kusura Bakma...:)
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| |
| | #59 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Benim oyum Sheytan'a. Zaten bayanlarda iki kişi katılmış ve kanattime göre de Sheytan bu ödülü fazlası ile hak ediyor. Şimdiden tebrikler. *** Bu arada erkekler kısmına ne oldu??? Güme mi gitti resmim?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |