![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "süpermeydan güzellik yarışması :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aow ilğinç bir konu olmuş :) fakat güzelin içinden güzeli nasıl seçecez :) herkes çok güzel bu forumda...."
| Anketimiz: Güzellik yarışması yapılsın mı? | |||
| Evet | | 16 | 88,89% |
| Hayır | | 2 | 11,11% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Aow ilğinç bir konu olmuş :) fakat güzelin içinden güzeli nasıl seçecez :) herkes çok güzel bu forumda. |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #33 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Nazar değdirdim sanırım :) |
| |
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Bence iptal olması iyi olmuş :) Şahsen güzel arasından güzel nasıl seçilir diye düşündüm. Çünkü hepiniz birbirinizden güzelsiniz :)Allah sahiplerinize bağışlasın (sahipleriniz yoksa bana :) |
| |
| | #36 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Nie KimSe Yari$mio ya Sonucta bi Oyun :S Kendine Guvenen $oyLe geLsin :p
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| |
| | #37 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Valla yarışma ver ise oyum tabii ki sheytanıma :) |
| |
| | #38 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Benim oyumda sheytana..Hem huyu güzel hem kendi güzel :Entusiasmado:(güneycim senin resmini göremedim.Seninde huyun güzel ama birde yüzünü görelim)
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| |
| | #39 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) yarismaya katilma sansimiz varmi ?
__________________ |
| |
| | #40 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Herkez Oyunu Vermi$ biLem. NySe Oyunu bozmayaLim.. Sheytanin Yaninda $anSimiz 0LmaSada KatiLaLim bakaLim .Pp Tek reSim Koyuyorum,Eger Birden fazLa ReSim derSeniz ekLerim Sorun deiL.. BoL $anSLar Arkada$Lar =)
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |