![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "süpermeydan güzellik yarışması :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çok mutlu oldum gerçekten .Utandırmayın beni .Hemen yarın hatta bugün çektireyim..."
| Anketimiz: Güzellik yarışması yapılsın mı? | |||
| Evet | | 16 | 88,89% |
| Hayır | | 2 | 11,11% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 188 Rep: 18536 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Çok mutlu oldum gerçekten .Utandırmayın beni .Hemen yarın hatta bugün çektireyim |
| |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Bende KatiLiyorum =)) Sonucta Bir yari$ma ..
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) değişik bir uygulama ancak ben sitelere resim vermeye korkuyorum.yoksa katılırdım.1.de olurdum ![]() saka bi yana kötü niyetli birileri olabilir..
__________________ melek |
| |
| | #14 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Alıntı:
Ayrıca size kötülük yapmak isteyen kişiler sokakta yürürkende cep telefonuyla resminizi çekebilir ,bence sokaga çıkarken yüzünüzü evde bırakın :(
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) bak nasıl dalga geçmiş. valla erkek olmak varmıs erkek bakısıyla yorum yapmak güzel olsa gerek..ammavelakin admin bey heleki günümüzde bu tür olaylara cok rastlıyoruz.. koyarsam avatar bölümüne kısa süreliğine koyarım..
__________________ melek |
| |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Kim NapaCak Sizin ReSminizi =P Gecici Bir SureLigine KoyabiLirSiniz. Benim YaptiGim Gibi =) Etrafimizda 0kdr GzL Kiz Manken vArken NapSinLar bizLeri ALLAH A$kina :D
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| |
| | #17 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Eee güney hala ne bekliyorsun. Hemen git ve çektir
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| |
| | #18 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Bende resmimi nete koyamıyorum çünkü, kafası güzel insanlarda nette dolu, o resimler ile ne yapacakları belli olmuyor:s daha önce vardı bir sitede resimlerim almayan kalmamış:s Bende katılmak istiyorum ama avatar bölümüne koyabilirim sadece resmimi:s
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| |
| | #19 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Alıntı:
bir anda şöhret olacaksın inan ki :) şaka tabii bence herkes resmini eklese güzelolurdu eğer ben çirkinimdiyorsanız o ayrı :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| |
| | #20 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süpermeydan güzellik yarışması :) Alıntı:
Ya ne çirkin olması, yani sen biliyorsun en azından birde en iyi bilende karakarizma;)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum536/thread21168.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 30-12-2007 10:40 PM | |