![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi AOF (Açık Öğretim fakültesi) forumu içinde "sınavda Atıs teknigi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Açıköğretim sınavlarında yanlışlar doğruları götürmüyor Bu yüzden sıkları boş bırakmamak lazım Ama boş bırakılan soruları doldururken de gelişi güzel atmamak lazım Testlerde her şıktan eşit sayıda doğru vardır. Yani 25 ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sınavda Atıs teknigi Açıköğretim sınavlarında yanlışlar doğruları götürmüyor Bu yüzden sıkları boş bırakmamak lazım Ama boş bırakılan soruları doldururken de gelişi güzel atmamak lazım Testlerde her şıktan eşit sayıda doğru vardır. Yani 25 soruluk bir testte a şıkkından 5, b şıkkından 5... şeklinde eşit miktarda doğru cevap vardır.
|
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 Rep: 213 ![]() ![]() ![]() | vayy beaa ne yöntem ama insanın açıköğretim okuyası geliyo:) peki bu dikey geçiş yatay geçiş...vs sınavlardada bu taktiği uygulayalım mı tutar mı?
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: sınavda Atıs teknigi Burası Türkiye :-D Bilgilendirdiğin için teşekürler |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: sınavda Atıs teknigi katılıyorum yüzde 70 oranında tutuyor bende öyle turturdum çünkü:biggrin: |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: sınavda Atıs teknigi arkadşlar bu sadece bir teori her zaman gerçek değildir bu formül...En iyisi içinizden gelen şıkkı işaretleyin bu durumda. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: sınavda Atıs teknigi valla doğru ama hiç bi işe yaramıyo 15-25 alıyoz kalıyoz öle |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: sınavda Atıs teknigi hakikaten güzel mantık, ama dediğim gibi mantık yürütmeden ibaret. Denedinmi hiç veya denediysen tutturabildinmi. |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sınavda Atıs teknigi Güzelmiş yha bende açıköğretimde okuyorum birde hocalarımız bize şıklar arka arkaya aynı geliyor çoğu zaman demiş idi:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |