![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi AOF (Açık Öğretim fakültesi) forumu içinde "açıköğretim bilgisi olann" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu yıl üniverste 1. sınıftayım ama aynı zamanda açıköğretimdende bi bölüm bitirmek istiyorum bu yıl milli eğitim bize öle bi şans verdi die biliyorum yani hem kendi ünide okuyup hemde ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 Rep: 213 ![]() ![]() ![]() | açıköğretim bilgisi olann bu yıl üniverste 1. sınıftayım ama aynı zamanda açıköğretimdende bi bölüm bitirmek istiyorum bu yıl milli eğitim bize öle bi şans verdi die biliyorum yani hem kendi ünide okuyup hemde açıköğretime başlama gibi çok mu geç kaldım kayıtlar için yada böle bişii varmı hatta nası başvurucam bilgisi olan varsa benle paylaşırsa sevinirim şimdien teşekkürlerrr
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Bitti kayıtlar yada son günleri... Bi ara sor AO şubesini.
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | kayıtlar bitti.. çok geç kalmışınız.. yine aof sitesidnen bilgi al derim |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 Rep: 213 ![]() ![]() ![]() | hadi ya hep geç kalıyorm zaten kısmet teşkerderm ilginize seneye artık hayırlısı
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Kayıtların bıtmesıne 10 gun kaldı ek kontejyanla basvuru yaptıysan daa da var 10 gunden fazlası |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: açıköğretim bilgisi olann bende açık öğretim okuyorum yalnız siz çok geç kaldınız kayıtlar için bilgi edinmek istediğiniz bir konu olursa size yrdımcı olabilirim belki saygılarımla osman |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |