![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi AOF (Açık Öğretim fakültesi) forumu içinde "Işte açıköğretim sınav soruları" başlıklı konu görüntüleniyor, "HEM FİNAL SONUÇLARINIZI DE HEM DE BÜTÜNLEME SORULARINI ÖĞRENİN T.C. kimlik numaranızı girerek sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki adımları izleyerek geçtiğimiz yıllarda çıkan sınav sorularına da erişebilirsiniz. KILAVUZ-GEÇMİŞ YILLARDAKİ ÇIKMIŞ SORULARA ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Işte açıköğretim sınav soruları HEM FİNAL SONUÇLARINIZI DE HEM DE BÜTÜNLEME SORULARINI ÖĞRENİN T.C. kimlik numaranızı girerek sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki adımları izleyerek geçtiğimiz yıllarda çıkan sınav sorularına da erişebilirsiniz. ![]() KILAVUZ-GEÇMİŞ YILLARDAKİ ÇIKMIŞ SORULARA NASIL ULAŞACAKSINIZ, OKUYUN... Açıköğretim öğrencilerine sınav soruları - http://fotogaleri.samanyoluhaber.com GEÇMİŞ YILLARDAKİ ÇIKMIŞ SORULARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN Açıköğretim e-Öğrenme Portalı FİNAL SINAVI SONUÇLARINIZ İÇİN TIKLAYIN TC ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF BÜRO-WEB HİZMETİ Haber Kaynağı : Samanyolu Haber |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Işte açıköğretim sınav soruları Paylaşım için tşkler |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| acikogretim, aof, sinav, sonuc, soru |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |