![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi AOF (Açık Öğretim fakültesi) forumu içinde "İstatistik ara sınav 2006(2.SINIF)" başlıklı konu görüntüleniyor, "1)Hangisi sürekli birimdir. YANIT:Yüzölçümü 2)Serinin modu YANIT:5 3)Hangisi doğrudur YANIT:Basit serilerin grafiklerine POLİGON denir. 4)Kareli ortalama ve aritmetik ortalama verilip standart sapmanın bulunması? YANIT:16 5) Sağa Eğik.Ters J ???? 6)Değişim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 417 Rep: 40740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1)Hangisi sürekli birimdir. YANIT:Yüzölçümü 2)Serinin modu YANIT:5 3)Hangisi doğrudur YANIT:Basit serilerin grafiklerine POLİGON denir. 4)Kareli ortalama ve aritmetik ortalama verilip standart sapmanın bulunması? YANIT:16 5) Sağa Eğik.Ters J ???? 6)Değişim katsayısını bulunuz YANIT: 8 7)Para ve zarın aynı anda atılması deneyinde paranın yazı zarın 2 gelme olasılığı YANIT: 1/12 8)20 öğrenciden 3 kişi seçmek YANIT: 1140 9)Yeşil ve cam bilye olma olasılığı YANIT:0,25 10) 1<Z<2 normal dağılım YANIT: 0,1359 11)Sayısal Karakteristiklere YANIT:Parametre 12) Yukarıdaki serinin medyan sınıfı? YANIT: 18-24 13) Hangisi ist. kütlesi oluşturmaz? YANIT: Anadolu Üniversitesi 14) Hangisi doğrudur? YANIT: Serinin tüm gözlem değerleri sabit bir k sayısıyla çarpılırsa standart sapmada k katına çıkar. 15) Yukarıdaki serinin aritmetik ortalaması? YANIT: 6,18 16) Birden fazla değişkene gösterilen serilere ne ad verilir? YANIT: Bileşik seri 17) 50<X<u ise u kaçtır? YANIT: 54,11 alıntı
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | |