FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Eğitim Öğretim > AOF (Açık Öğretim fakültesi)

İstatistik ara sınav 2006(2.SINIF)

Eğitim Öğretim katogorisi AOF (Açık Öğretim fakültesi) forumu içinde "İstatistik ara sınav 2006(2.SINIF)" başlıklı konu görüntüleniyor, "1)Hangisi sürekli birimdir. YANIT:Yüzölçümü 2)Serinin modu YANIT:5 3)Hangisi doğrudur YANIT:Basit serilerin grafiklerine POLİGON denir. 4)Kareli ortalama ve aritmetik ortalama verilip standart sapmanın bulunması? YANIT:16 5) Sağa Eğik.Ters J ???? 6)Değişim ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-03-2008, 05:35 AM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
stat İstatistik ara sınav 2006(2.SINIF)

1)Hangisi sürekli birimdir.

YANIT:Yüzölçümü

2)Serinin modu

YANIT:5

3)Hangisi doğrudur

YANIT:Basit serilerin grafiklerine POLİGON denir.

4)Kareli ortalama ve aritmetik ortalama verilip standart sapmanın bulunması?

YANIT:16

5) Sağa Eğik.Ters J ????

6)Değişim katsayısını bulunuz

YANIT: 8

7)Para ve zarın aynı anda atılması deneyinde paranın yazı zarın 2 gelme olasılığı

YANIT: 1/12

8)20 öğrenciden 3 kişi seçmek

YANIT: 1140

9)Yeşil ve cam bilye olma olasılığı

YANIT:0,25

10) 1<Z<2 normal dağılım

YANIT: 0,1359

11)Sayısal Karakteristiklere

YANIT:Parametre

12) Yukarıdaki serinin medyan sınıfı?
YANIT: 18-24

13) Hangisi ist. kütlesi oluşturmaz?
YANIT: Anadolu Üniversitesi

14) Hangisi doğrudur?
YANIT: Serinin tüm gözlem değerleri sabit bir k sayısıyla çarpılırsa
standart sapmada k katına çıkar.

15) Yukarıdaki serinin aritmetik ortalaması?
YANIT: 6,18

16) Birden fazla değişkene gösterilen serilere ne ad verilir?
YANIT: Bileşik seri

17) 50<X<u ise u kaçtır?
YANIT: 54,11

alıntı

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:31 PM .