![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi AOF (Açık Öğretim fakültesi) forumu içinde "Davranış Bilimleri 2005(1.sınıf)" başlıklı konu görüntüleniyor, "1-LEPLAY tarafından ortaya atılan,ana baba ve çovuklar ,ve evlenmiş en büyük ogul ile onun ailesinden oluşan aile tipi hangisidir? *kök aile 2-Aşagıdakilerden hangisi deger degildir? *ceza hukuku _hümanistik _bireyselcilik _özgürlük ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1-LEPLAY tarafından ortaya atılan,ana baba ve çovuklar ,ve evlenmiş en büyük ogul ile onun ailesinden oluşan aile tipi hangisidir? *kök aile 2-Aşagıdakilerden hangisi deger degildir? *ceza hukuku _hümanistik _bireyselcilik _özgürlük _demokrasi 3- LEWİS in fakirlik kültürünü reddeden düşünür hangisidir? *hyman RODMAN 4-Aşagıdakilerden hangisi kültürün aktarılmasında sorumlu bir toplumsal kurum degildir? *hukuk _aile _kitle iletişim araçları _arkadaş grupları _okul 5- Silahsızlanma ve barış yanlısı bir toplumda silahla işlenen suçların oranı yüksekse hangi iki kültür geçerlidir? *ideal kültür ; gerçek kültür 6- Bilimsel araştırma tekniklerinden hangisi yanlıştır? *öznellik _nesnellik _basitlik _açıklık _dogruluk 7- Anket soruları hazırlandıktan sonra örnekleme çok benzeyen bir grup üzerinde tekrar sınanmasını saglayan teknik hangisidir ? *pilot araştırma 8-Hangisi kazanılmış bir statüdür? *baba olmak _genç olmak _yaşlı olmak ... 9- Evlenen çiftin baba tarafına yerleşmesine ne ad verilir? *patrilokalite 10- Hangi ikilide düşünür ve ortaya attıgı düşünce yanlış verilmiştir? *DURKHİME-birincil ;ikincil grup _BALES-etkileşim süreç analizi *HYMAN -referans grubu _SİMMEL-küçük grup 11-Herkesin onayını almaya çalışan kararlara ancak oy çoklugu ile varan lider türü hangisidir? *demokratik lider alıntı
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |