![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "Evlendiriliyorum...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Myspace'de günlük tutan Gülsuna Korur, özel yaş***** dair bir çok şeyi paylaştığı kişisel sayfasına koyduğu bir video, bugünlerde internetin çok konuşulan en çok tartışılan konusu oldu. Bugünlerde Myspace'de bir video ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Myspace'de günlük tutan Gülsuna Korur, özel yaş***** dair bir çok şeyi paylaştığı kişisel sayfasına koyduğu bir video, bugünlerde internetin çok konuşulan en çok tartışılan konusu oldu. Bugünlerde Myspace'de bir video izlenme rekorları kırıyor. Son dört gün içinde kişisel sayfası 40 bine yakın kişi tarafından ziyaret edilen ve 18 bin kişinin izlediği videoda Gülsuna Korur, kişisel sayfasında paylaşıma açtığı videosunda evlenmek istemediğini gözyaşları içinde anlatıyor. Videoda, aile baskısından şikayet eden genç kızın, zorla evlendirilmeye çalışıldığı "Ahmet Abi" ise çocukluk arkadaşı! Paylaşıma açılan videoda eski Türk filmlerinin repliklerinden aşırma noktalar da yok değil! İşte videolarının yayınlanmasının ardından sayfası ziyaretçi rekoru kıran genç kızın o en çok konuşulan videosu; internethaber
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 287 Rep: 28530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlendiriliyorum.... Üzülerek seyrettim. Malesef toplumumuzun gerçekler... Malesef Küçüklerin sözlerinin dinlenilmemesi... Ve malesef Geri kalmışlığımızın simgesi.... Ve malesef zavallı ama cebbar bir babanın portresi En büyük malesef ... ve seviyesizlik ise Damat adayının KENDİSİ.... Yazıklar olsun O damad adayına ki, Gelin adayının canü gönülden EVET VARIM; SENİNLE BİR ÖMÜR BOYU , BİR YASTIĞI PAYLAŞMAYA. Sözünü duymadan ve bunun en büyük alametı olam tatlı bir buse sini almadan Evlenme kararı alan o adam olmayan adama. Kurulacak o aileden ne hayır beklenilirki ??? Emeğinize sağlık Bu yararlı paylaşımınız için.. |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Evlendiriliyorum.... Açıkçası bana gercek gibi gelmedi..Oyunmus gibi geldi..
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |