![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "Kendiniz ile evlenir miydiniz ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "dusunce kendime ait. herkes kendi huyuna gore insan arar dunyada kendinize benzer ayni ozelliklere sahip birini buldunuz. benzerlik te sasirtici ilk anda hersey cok guzel gidiyor . kendi huyuma suyuma ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendiniz ile evlenir miydiniz ? dusunce kendime ait. herkes kendi huyuna gore insan arar dunyada kendinize benzer ayni ozelliklere sahip birini buldunuz. benzerlik te sasirtici ilk anda hersey cok guzel gidiyor . kendi huyuma suyuma gore biri. Benim disi halim , / erkek halim buldum kendimi sevgili olarak ta sectim . evlilik ve cinsel fantazi olarak dusunurseniz cok fazla fantastik seyler yasanabilir cunku tamamen kendiniizin benzeri karsit cins, yani sizi iyi taniyor herseyinizle aklinizdan geceni bile algiliyor, o kadar benzerlik kendi kaprislerinizi ceker miydiniz ?? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendiniz ile evlenir miydiniz ? Ben kendimle evlenirdim, çünkü kolay olanı sevmem zor olanı severim.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendiniz ile evlenir miydiniz ? ben kendi sahsimla karsilasirsam ne kadar eksik biri oldugumu bulmaya calisirdim, optimist bir yapiya sahipim, yani mukemmeli bulmaya calsirim dusuncelerimde, bazen herseyden odun veren bir karakter. her turlu seye de salca olup bilgi alan herhalde kendime dayanamazdim. mantik sistemi ile calisirim genelde,mantigimin olmadigi yerlerde onyargi.(onyargilar yaniltir ama bilgi yoksa kullanirsin) kendimle yarisacagima savasmazdim, kendimi terk ederdim cunku.bu dusunce sayesinde minimum kayipla terketmesini de iyi ogrendim, bir yastiga baskoyacaksam acikcasi kendime bulasmazdim bile. eminim kendi kisiligim de benden kacardi. evlilikte , bir taraf farkli olmak zorundadir diye dusunuyorum 2 kisi cimri olursa o ev ac kalir, 2 kisi acikelli olursa o ev yine ac kalir savurganliktan, ben evlilikte bir tarafin + ve - kutuplu olmasini mantikli karsiliyorum. cunku yonlu sirkulasyon bir desarj yontemi olmali, ayni heyecani duyuyorsam beyinde gulemem. kendimden farkli olursa onu kesfetmeye bayilirim, ama bu benim kendi karakter meselem. herkesin mantik mekanizmasi farklidir kimisi duygusal dusunur kimisi olaylara goire cevap verir |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendiniz ile evlenir miydiniz ? kesinlikle kendimle evlenmezdim ...! kendimi bile bile kendim gibi birini neden seceyim tekrar...karsimdaki benden farkli olmali ki olmayan yanlarimi tamamlasin...benden guzel olsun ki( daha nekadar olacaksa..:P )...sabahlari kalktiginda ihtiyar ve huysuz bi kadin olmadan kremlerini sursun ve vitaminlerini icsin...cilgin yanima inat biraz durgun olsun evet olsun ki bela almasin...hiym baska baska,ev isi yapmak istemedigimde o zevkle yapsin...zeki bi kadin olmasin biraz saf olsun olsun ki korkutmasin...P yok yok benle evlenmem ben,dusuncesi bile beni uyutmaz bu gece...hay yarebbbim!!! dusman basina..:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #5 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendiniz ile evlenir miydiniz ? Kendimle neden evleneyim ? Sapıkmıyım ben:))
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |