FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Evlilik

Eşinizin Nasıl Bir Karakterde Olmasını İsterdiniz

Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "Eşinizin Nasıl Bir Karakterde Olmasını İsterdiniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: meys ´isimli üyeden Alıntı Evet beyler evleneceğiniz bayanın hangi karakterde olmasını isterdiniz? Sexsapelli ve herzaman bakımlı , alımlı Anlayışlı ,hoşgörülü, şevkatli Anaç ,sürekli koruyucu kollayıcı (anneniz gibi) Gelenekçi, kuralcı ..."

Anketimiz: Eşinizin nasıl bir karakterde olmasını isterdiniz?
Seksapeklli ve herzaman bakılmı,alımlı 5 15,63%
Anlayışlı,Hoşgörülü,şevkatli 21 65,63%
Anaç,sürekli koruyucu,kollayıcı(anneniz gibi) 1 3,13%
Gelenekçi,kuralcı,tutucu 1 3,13%
Dindar ve kapalı 7 21,88%
Feminist düşüncelere sahip 0 0%
Çalışan kendi ayaklarının üstünde duran 3 9,38%
Bayımlı,sizin dediğinizden çıkmayan,pasif 0 0%
Diğer(belirtiniz) 2 6,25%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-06-2008, 12:20 PM   #1
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Eşinizin Nasıl Bir Karakterde Olmasını İsterdiniz

Alıntı:
meys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet beyler evleneceğiniz bayanın hangi karakterde olmasını isterdiniz?

Sexsapelli ve herzaman bakımlı , alımlı

Anlayışlı ,hoşgörülü, şevkatli

Anaç ,sürekli koruyucu kollayıcı (anneniz gibi)

Gelenekçi, kuralcı ve tutucu

Dindar ve kapalı

Feminist düşüncelere sahip

Çalışan kendi ayaklarının üstünde duran

Bayımlı ,sizin dediğinizden çıkmayan pasif

Birden fazla şık işaretleye bilirsiniz.Ama nedenini açıklayın lütfen.
Konu içeriği tamamen meys hanım'a aittir.
Sponsored Links
Alt 06-06-2008, 01:00 PM   #2
Aktif Uye

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor
aliÖZDEMİR - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Eşinizin Nasıl Bir Karakterde Olmasını İsterdiniz

Dindar olanı seçilmelidir bence.
Çünkü : Dinine bağlı kişi aynı zamanda ...Anlayışlı... Merhametli... ve Şefkatlı olur diye düşünüyorum.... teşekkürler.
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 06-06-2008, 08:27 PM   #3
Aktif Uye

serseriozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dünya Bol olmuş neye yarar Ayakkabım Dar olduktan sonra !!

serseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyor
serseriozi - MSN üzeri Mesaj gönder serseriozi - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Bence Önce dinine bağlı sonrada adam gibi adam olsun

onurlu yaşamı ilke edinmiş sevmeyi zenginlik bilmiş güzelliği barış bilen yaşamayı ve yaşatmayı seven bir sevgili arıyorum :))))))) dermişim
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 06-06-2008, 08:37 PM   #4
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Sexsapelli ve herzaman bakımlı , alımlı
Anlayışlı ,hoşgörülü, şevkatli
Çalışan kendi ayaklarının üstünde duran

ben eşimin böyle olmasını isterdim ama üçgen vücut olmasın cok kaslı erkeklerden nefret ediyorum :s
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-06-2008, 08:43 PM   #5
Aktif Uye

serseriozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dünya Bol olmuş neye yarar Ayakkabım Dar olduktan sonra !!

serseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyor
serseriozi - MSN üzeri Mesaj gönder serseriozi - YAHOO üzeri Mesaj gönder

kaslı erkek güçlü olur :)))

Zaten herkes ilk zamanlanlarda anlayışlı olur sonra içindekileri dökmeye başlar
Alt 07-06-2008, 07:54 PM   #6
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

bakımlı , tesettürlü ,geleneklerini bilen, eşinden önce rabbına kulluk vasifesini yapabilen bir eş iyi ve değerli bir eşdir....

bundan ötesi ...........benim için eş olarak değersizdir yani eş olmaya layık değildir.

atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-07-2008, 10:41 AM   #7
Yeni Kayıt
"Dogan gün neyler, neylerse Güzel eyler" Yasar Kemal

Blog Mesajları: 15
ISI_mail will become famous soon enoughISI_mail will become famous soon enough

Ben esimin zeki, bagimsiz, modern ve kadinsi olmasini isterim, öyle de!

esim gerektigi zaman cocugumun annesi (sevkatli, anlayisli, hosgörülü) olmalidir, bana annelik taslamasi gerekmez..

esim zekasiyla beni sasirtmali, düsünceye düsünce katmali, elestirel olarak düsünebilmeli, okumali, arastirmalidir. Düsünceden, düsünen insandan korkmamalidir.

esim gerektiginde kadinsi olmalidir. Cinsellikten korkmamali, cinselligini benimle yasamalidir. Cinsellik yalnizca cocuk yapmak icin bir arac degil, sevgimizi dolduran, güdülerimizi yasamamiza olanak saglayan bir yasantidir. Beni cinsel olarak doyurabilmeli, bana fantezilerini anlatabilmelidir. Bu alanda da ikimiz de okumali, görmeli ve kendimizi gelistirebilmeliyiz.

esim bagimsiz olmalidir. bagimsiz düsünebilmeli, bagimsiz yasayabilmelidir. Bana takili bir arac degildir. Esim dini düsüncelerinde de bagimsizdir, isterse inanir, isterse tapar. Bu onun bilecegi tanrisi ile onun arasinda olan bir seydir. Ve benim inancima veya inancsizligima saygi göstermek zorundadir.

Esim herzaman isinde, sokakta ve evinde yerine, zamanina göre giyinmesini bilir, bunu benim söylemem gerekmez. Her zaman bakimlidir. Yalnizca görünüste degil, giydigi iccamasirindan, sacinin teline kadar temiz ve bakimli oldugu hissedilir. Bakimlilik onun icin asiri süslenmek degildir. Herseyin bir dengesinin oldugunu bilir ve bu dengeyi yetiskin bir kadin olarak bulmustur.

ISI
ISI_mail isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-07-2008, 11:20 AM   #8
Yeni Uye

BOBMARLEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
...FiR@R_SeRbEsT_BeNdE_İsTeMeYen_ÇeKeR_GiDeR...

BOBMARLEY pırlanta bir gelecekBOBMARLEY pırlanta bir gelecekBOBMARLEY pırlanta bir gelecekBOBMARLEY pırlanta bir gelecekBOBMARLEY pırlanta bir gelecekBOBMARLEY pırlanta bir gelecekBOBMARLEY pırlanta bir gelecekBOBMARLEY pırlanta bir gelecekBOBMARLEY pırlanta bir gelecekBOBMARLEY pırlanta bir gelecekBOBMARLEY pırlanta bir gelecek

Eşimin küçük şeylerden mutlu olmasını bilen ve çocuk ruhlu olmasını isterdim birde benden akıllı olmasın.
Benim hayata bakış açımı kavramalı ve benim gözümle görmelidir,kendini tanımalı ve ifade edebilmelidir,yüzünde gülümse ifadesi hep olmalı her türlü güçlüğe karşı halen gülebilmeli,hedeflerinden vazgeçmemeli,karşısındakine önemli biri olduğunu hissettirmeli sempatik olmalı...

Ben de dahil olmak üzere hepimiz istediklerimizi beklentilerimizi yazdık ama birşeyleri unuttuk ;

evlilikte başarı yalnızca aranan eşi bulmak değildir.aynı zamanda aranılan eş olmaktır.
Eşinizi"aradığım bu değildi diyede suçlamayın"acaba onun aradığı siz miydiniz?

Ne olursa kim olursa istediğiniz özellikler olmasa dahi hayat arkadaşınız önem veriniz,onu olduğu gibi kabul ediniz.saygılar
BOBMARLEY isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-07-2008, 11:36 AM   #9
Yeni Kayıt

marjane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
göz görmeyince gönül unutur

marjane bilinen bir isimmarjane bilinen bir isimmarjane bilinen bir isimmarjane bilinen bir isimmarjane bilinen bir isimmarjane bilinen bir isim

Ben eşimin benden daha güçlü , anlayışlı , seviyeli ve hayatını bir çizgiye oturtmuş birisi olmasını isterim açıkcası . Karşıma aldığımda konuşamayan , iki lafı bir araya getiremeyen hiç kimse ile kaliteli zaman geçiremeyeceğime ve kalitesizliğe de tahammülüm olmadığına göre ; bu durumda benim için en önemli şey zekası ve kalitesi oluyor .
Benden güçlü olmasını istememin sebebi ise ; maddi manevi kendi gücüme inandığım için ve biraz da dominant bir yapım olduğu için , benimle ancak ve ancak benden daha güçlü biri başedebilir . :)
Alt 04-07-2008, 01:37 PM   #10
Uye

Eftelya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bir yalan, hangi amaç için söylenmiş olursa olsun, her zaman, en kötü gerçekten daha kötüdür.

Blog Mesajları: 4
Eftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyor

Anlayışlı,Hoşgörülü,şevkatli
zaten öyle:)
Eftelya isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil