![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "ben onun seviyesine düşeceğime, o benim seviyeme yükselsin" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben gitmem, bundan dolayı benden boşanacaksa boşansın. o zaman beni sevmiyor demektir. beni sevmeyen adamla işi olmaz benim. aklı yok mu, çalışsın da o da yükselsin, iyi yerlere gelsin..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben onun seviyesine düşeceğime, o benim seviyeme yükselsin ben gitmem, bundan dolayı benden boşanacaksa boşansın. o zaman beni sevmiyor demektir. beni sevmeyen adamla işi olmaz benim. aklı yok mu, çalışsın da o da yükselsin, iyi yerlere gelsin |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben onun seviyesine düşeceğime, o benim seviyeme yükselsin evlilik egolarin tatmin edilmesiyle yurumez, bir taraf egolarindan vazgecer,diger taraf ta onun bu kararini destekler. Insan onurlandirilmistir. ancak sevgi icin boyun egilebilir. biriniz mizikci olacak digeriniz affedici. evlenmeyi herkes yapabilir devam ettirmeyi surekliligi yapamaz , oyle toplumlar vardir ki dunyada kizlari bosanmak icin evlenmez. Turkiyede evlenmek cok agir bir faturaya patlar.Bu aslinda bosanmayi zorlastirmak icindir. hersey evlilikte ne aradigimiza bagli |
| | |
| | #13 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben onun seviyesine düşeceğime, o benim seviyeme yükselsin bizim toplumumuzda yükselmeler yasak arkadaşlar hep düşüşler var bilmezmisiniz bu lafı söyler söyler iş başa gelince yine düşeriz
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben onun seviyesine düşeceğime, o benim seviyeme yükselsin melis al karşına nişanlını güzelce sakince konuş ortak bir karara verin.çocuk oyuncağı değil bu.ama bunu yaparken kafanaın bi tarafında sevginide düşün.bu devirde sevgi okadar zor oluyorki bir çırpıda yok etmeyin sevginizede sahip çıkın.. hatta sen getir nişanlını ben konuşayım:))) |
| | |
| | #15 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben onun seviyesine düşeceğime, o benim seviyeme yükselsin Alıntı:
| |
| | |
| | #16 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben onun seviyesine düşeceğime, o benim seviyeme yükselsin Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| is ve seviye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |