![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "Flörtler başarılı bir evliliğin işareti olur mu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Uzun süreli flörtten sonra yapılan evliliğin başarı şansı yüksekmi? Yoksa uzun süreli flört de etsen evlendikten sonra kişilerin davranışlarında değişiklik oluyormu?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Flörtler başarılı bir evliliğin işareti olur mu? Uzun süreli flörtten sonra yapılan evliliğin başarı şansı yüksekmi? Yoksa uzun süreli flört de etsen evlendikten sonra kişilerin davranışlarında değişiklik oluyormu?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flörtler başarılı bir evliliğin işareti olur mu? bence evlilik kesinlikle başka bir katagori.insanlar değişir demiyorum ama bakış açısı değişebiliyor.uzun süreli çıkma çoğu zaman başarısız bir evlilik yada evliliğe gitmeden ayrılmayla sonuçlanabiliyor.tanımanın zamanı yok ama insan bıkabiliyor.bence en sağlıklısı uzun sürmeyen bir tanıma dönemi ve karar verebilme.. |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flörtler başarılı bir evliliğin işareti olur mu? evet katılıyorum size uzun süreli ilişkiler bence uzun ömürlü olmaz,kısa süreli bi tanıma daha sağlıklı... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flörtler başarılı bir evliliğin işareti olur mu? Ben eşimle 5 ay flort doneminden sonra evlendim.Bence hiç alakasıda yok uzun yada kısa karşılıklı davranış,sevgi,saygı,birbirinin fikirlerine saygı gosterme...yada bunlarda değildir belki çiftler birbirini çok seviyorsa bitmez. Ben eşimle 9 sene oldu evleneli ve ben eşimi hala heyecanla beklerim,günde kaç kez arar telefonla.Bütüngün süpermeydanın başındayım ve bilir eşim yine bişey demez.Kısacası insan karşısındakini çok seviyorsa sevgisi gerçekse bitmez bikaçsenede.Ve hiçbirşeyde bahane olamaz sevginin bitmesi için..
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |