![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin???" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aslında biraz düşününce aklıma geldi, eski sevgilim ilede ben nette tanışmıştım, yani aslında nette tanışan bir arkadaş msnsini vermiş idi bana, ve ben nette sadece bir kaç defa konuştuğum biri ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? Aslında biraz düşününce aklıma geldi, eski sevgilim ilede ben nette tanışmıştım, yani aslında nette tanışan bir arkadaş msnsini vermiş idi bana, ve ben nette sadece bir kaç defa konuştuğum biri ilede buluşmuş idim, tabi yanımda aracı olan arkadaşda var idi, onuda yanında çok yakın bir arkadaşı var idi, bir süre görüştük (hatta kendisinide ben bu foruma üye etmiş idim) ama 4 ay sonra ayrıldık, her şey güzel gidiyordu tabi uzaktan bakınca ama beni aldattı:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? İlk kız arkadaşımı netten tanıdım? Ama ilginç bir şekilde aşık olduk sonradan!!!!! Ama illa evlenmem mi gerekiyor idi hayır. Bu gerçek hayatta da böyle olabilir. Karşına çıkan sahtekar olabilir. Veya Net'de mükemmel arkadaşlıklar kurabilirsiniz (bir sürü misal verebilirim) yaşın yaşına uysa evlene dahi bileceğin insanlardır bunlar. Benim kanaatimce evlenilebilinir: Mutlu olmak da mümkün olabilir. |
| | |
| | #23 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? bence olabilir cünkü basta herseyi birbirine anlatıolar nasılsa görüsmeyis diye sonra görüsünce bi elektriklenme,ask sonrasında evlilikde olabilir :) |
| | |
| | #24 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? Alıntı:
| |
| | |
| | #25 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? Alıntı:
Teşekkür ediyorum Karizma oğlum işte bu chat'te yada normal hayatta yanlış insanda doğru insanda denk gelebilirrr bu kadar yani tüm bu polemiğin ardından ne demek lazım her zaman her yerde Allah cümlemizin karşısına hayırlı kişileri çıkarsınnn ..... | |
| | |
| | #26 | |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? Alıntı:
Evet bebeğim neden olmasınki aklımız var ,fikrimiz var çok şükür anlaşırız ,konuşuruz,tanırız ve kısmetse chat'te değil uzaydada olsa evlenilir işte bu kadarrr teşekkürler canım ilgin için...... | |
| | |
| | #27 | |
Hiddet felan yok canım sadece gençlerin fikirlerini alalım birazda neşelenelim adına bir paylaşımda bulundum akabinde senden gelen sorulara yanıt verdim bu kadar ilk yaklaşımın çok güzeldi (terbiyesiz felan olmak istemem demiştin) ama o lafını şu davranışınla çürütmüş bulunuyorsun canım ayrıca yeni üretilen bir isme değil yeni üretilen daha saygılı bir topluma ihtiyacım var.....Şunu söylemek istiyorum burası herkeze açık bir forum ancak kişiler kendine uygun olan kendine hitap eden konulara yorum yapıyor dikkat edersen sende benim paylaşımlarımdan hoşlanmıyorsan bir daha yorum yapmazsın olur biter biz bize yetiyoruz sanırım anlaşıldı canım haaaaa başka karnının ağrısı varsa onu bilemiyorum acil şifalar dilerim sana..... | |
| | |
| | #28 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? Negatifff trent yükselişinden dolayı artık kimsenin bana yazı yazmasını istemiyorum arkadaşlar yazanlarada çok teşekkür ediyorum buraya kadar konu kapatma şansım yok ama kendimce bu konuyu kapattım ve yazanlara yanıt vermiyeceğim artık......Saygılarımla Konu guzin_abla tarafından (21-03-2008 Saat 03:11 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #29 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? bu lafınla "anlaşıldı canım haaaaa başka karnının ağrısı varsa onu bilemiyorum" evet aynı anne olabilecek tarzda konuşmuşsun.tebrik ediyorum.akıl yaşta değil baştadır hanfendi.sen benim annem diyebileceğin sıfatta değilsin malesef konuşma uslubünü bile belirleyememişsin.sen kendi arkadaşlarının ablası ol.bu arada evet serbest bi forum canım kime yorum yazmak isterse atılana kadar yazarım ve şu ana kadar kimseye bi terbiyesizliğim olmamıştır olmazda zaten.özel mesajda yollama lütfen bu kelimeleri yazdıktan sonra. |
| | |
| | #30 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? Eh yani aferim size ,Kadınlar ham***** cevirmissiniz burayı. İki tane aklı başında bayana daha başka ne diyebilirim ki? :( Konu başlığıyla alakalı yorumlar yapalım Lütfen!
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |