![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin???" başlıklı konu görüntüleniyor, "chette tanıştıgım biriyle evlenecegimi zannetmiyorum ama arkadaş olabilirim, onunla dertlerimi paylaşabilirim tabiki tam tanıdıktan sonra ama evlenecegimi hiç zannetmiyorum çünkü kolay kolay güvenemem kimseye normal hayyatta ......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? chette tanıştıgım biriyle evlenecegimi zannetmiyorum ama arkadaş olabilirim, onunla dertlerimi paylaşabilirim tabiki tam tanıdıktan sonra ama evlenecegimi hiç zannetmiyorum çünkü kolay kolay güvenemem kimseye normal hayyatta ... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? Alıntı:
İnsanlara güven konusunda haklı olabilirsin canım ama şuda varki ne oldu bize biz neden birbirimizi sevmez birbirimize güvenmez olduk buda tartışılır tabi fikrine saygı duyarım canım.... | |
| | |
| | #13 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: erzurumluyum kayseride oturuyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | slm ben asla kabuk etmezdim yüzyüze bile insan insanı aldatıp kandırırken internette neler yaparlar artık düşünün. Konu PAM.aRt tarafından (20-03-2008 Saat 01:09 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? tanıya biliyorsa neden olmasın |
| | |
| | #16 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? Ben güvenemem doğrusu bir gün evlenme teklif eder ertesi günü ne yapacağı belli olmayan insanlarla dolu.. asla güvenemem...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #17 | |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? Alıntı:
Hım burada görülüyorki sen bana yani güzin ablayada güvenmiyorsun işte ben yineliyorum sözlerimi ne oldu bizim toplumumuza neden böyle birbirimizi sevip,saymaz ve güvenmez olduk bunu çok merak ediyorum tamam ortam kötüleşti ve çok çirkin olaylar gelişiyor günümüzde ama bu herkezede güvenilmez demek değildir canım... 1....Yaşımın forumdakilerin çoğundan büyük olup beni abla ,anne yerine koysunlar ve bir aile ortamı oluşturalım adına artı daha önce bir forumda güzinabla idim ve o forumdan burada olan arkadaşlarım yine güzin abla ol dedi bende olmsında sakınca görmedim sence varmı?? 2....Ben özel bir köşe açılması layık görüldüğü için ve büyük olduğım için tecrübelerime dayanarak elimden geldiğince yanıtlar yardımcı olmaya çalışırım nacizane..... 3....carpediemcan; canım diğer sorunun cevabını veriyorum sanırım buraya kadar anlaşıldı...sen bana derdini anlatmak zorunda değilsin niye anlatalım demişsin anlatma güzelim seni zorlayan yokki zaten biz anlatmak ,paylaşmak isteyenleri dinliyoruz artı anlatacaksın diye kimsenin boğazına yapıştığımızda yok ayrıca...... 4....Terbiyesiz olmak istemem konusuna gelincede büyüğün olarak Estağfurullah diyorum ve bu kadar kötümser olma herkezide kötü belleme canım anladığım kadarıyla sen bir çok kişiden darbe almış ve insanlara olan güvenini yitirmişsin bu hoş değil herşeye rağmen yaşamak güzel şey biraz Polyanna olmalı insan yoksa bu karamsarlıkla sonumuz hiç iyi olmaz bana göre.....Sanırım bu kadar açıklama yeterli canımşimdi olmak yada olmamak senin bileceğin iş.Yani inanmak yada inanmamak demek istedim anladınsen onu....Saygılar canım Konu guzin_abla tarafından (19-03-2008 Saat 08:29 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #18 | |
Ya Sibelcim altlara doğru okursan bir arkadaşımıza uzun uzun cevaplar yazdım tabiki bu senin düşüncen saygı duyarım ama insanların birbirine hiçmi güveni kalmamış bunada şaşarım. Ben Chat'de tanıştığınız biriyle evlenirmisiniz dedim olay çıktı ya aslında yaklaşımımda hep saygılı dikkatinizi çekerim sadece sorgulanmak yerine fikir beyan etmenizi istedim o kadar artı internette tanıştığın kişi 1. gün gelip seni alacak ve evlenecek değilsiniz yani normalde nasıl tanışıyor uzun zaman arkadaşlık edip evlenme kararı alınıyorsa bu ortamdada olay öyle gelişecek bu şahıs sonuçta sizi tanımak isteyecek ciddi ise ortaya çıkacak ,aileler tanışacak vs.yani hemen hop evlenin demedikki tabi sözüm sana değil herkeze yazarken birazda olaya farklı bir bakış açısı getirmeye çalışıyorum canım anladın... | |
| | |
| | #19 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? |
| | |
| | #20 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenirmisin??? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |