![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "Neden evleniriz..?" başlıklı konu görüntüleniyor, "1-İleri yaşlarımızda yalnız kalmamak için mi? 2-Geleceğimizi garanti altına almak için mi 3-Çocuğumuzun daha meşru bir hayatta olması için mi ? 4- Aşık olduğumuz İçin mi ? 5- Aile baskısı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1-İleri yaşlarımızda yalnız kalmamak için mi? 2-Geleceğimizi garanti altına almak için mi 3-Çocuğumuzun daha meşru bir hayatta olması için mi ? 4- Aşık olduğumuz İçin mi ? 5- Aile baskısı yüzünden mi ? 6- Başkasına karşı kızarak yapılan bir güç gösterisi mi ? 7- Düzenli bir hayatın olması için mi ? 8- Artık daha olgun bir birey olduğumuzu kanıtlamak ve sözümüzün dinlenmesi için mi ? 9- Soyumuzun devam ettirilmesi içgüdüsü mü ? 10 - Neden hayatımızı bir başkasıyla paylaşmak isteriz ? 11 – Evlilik Özgürlük ruhumuza aykırı değilmiydi ? 12 - Evlilik neden kutsal ve önemli bir kurumdu ?? Hadi arkadaşlar yorumlarınızı dort gozle bekliyorum..Neden evleniriz?? ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? paylaşmak olabilir bence yeterli sanırım |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? Dinimizin bir gereği olduğu için sanırım.. Bilemiyorum birçok sebeb olsa gerek..
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? cinsel ilişki insan vücudunun bir ihtiyacıdır ve evliliğin önde gelen gerekçelerinden biride budur.tabi insan sadece cinsel arzularını tatmin etmek için evlenmez. aslında evliliğin anlamı kişiden kişiye göre değişir.Küçük yaşta tüm yakınlarını kaybetmiş biri için, eşi onun herşeyidir. zengin bir aile çcuğu olan bir iş adamı için eş sadece toplantılardaki aksesuar olarak görülebilir. Dindar birisi için eş sünnete riayet etmek için bir araç veya, cennette sahip olacağı hurilerden birisi olabilir... (benim açımdan ve) genel anlamda evlilik ve aile zinayı önlemek, kutsal emaneti korumak için varolan bir kurumdur...
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? bi çok nedeni olabilir bi insanın evlenmek için hemen sıralayıvereyim (evleneceğim zaman bunları düşüneceğim eminim) bidefa seviyor olmalıyım (aksi durumda bi ömür işkence olur) daha düzenli hayatım olacaktır bana ait bi varlık dünyaya getirmenin vereceği mutluluk herşeyden daha önemlidir kesinlikle öte yandan bazı engellemeleri olacaktır evliliğin fakat üstesinden gelinemeyecek yük zaten yoktur!!!!! özgürlük kısıtlayıcı olduğuna biraz katılıyorum ama şu yandan da bakarsak özgürce bi evi idare edeceksin kendi dilediğin gibi ....... |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 161 Rep: 15838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? evlilik biri için yaşam sebebidir paylaşımdır.annelik ve bablık duygusunu tatmaktır bana göre..diğerleri 2.plandadır |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? aksam eve gıdınce sıcak yemek yemek ıcın utulu gomlek gıymek ıcın temız bı yatakta uyumak ıcın daha ne olsun ![]() |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? O zaman evine 2 aşçı, 1 ütücü, 2 hizmetçi birde keyfine kahya tut oki, ama oda masraflı olur tabi:) Ben aşık isem oda bana aşık ise evlenirim, aşk olmadan olmaz:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? ben artık mantıhımla hareket edıorum mantık evlılıhı yapcam evlencem kısıye once yazılı sonrada sozlu mulakat yapcam ev ıslerındekı becerısınden emın olduktuktan sonra basıcam nıkahı |
| | |
| | #10 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? Alıntı:
Mantık evliliğinin ölçüsü ne? Yani nekadar mantıklı olacak? ev,araba,iş ,Hatta bankada parası olanlar daha mantıklı oluyormuş :)
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | |