FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Evlilik

Neden evleniriz..?

Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "Neden evleniriz..?" başlıklı konu görüntüleniyor, "1-İleri yaşlarımızda yalnız kalmamak için mi? 2-Geleceğimizi garanti altına almak için mi 3-Çocuğumuzun daha meşru bir hayatta olması için mi ? 4- Aşık olduğumuz İçin mi ? 5- Aile baskısı ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-03-2008, 03:22 PM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
heart Neden evleniriz..?

1-İleri yaşlarımızda yalnız kalmamak için mi?
2-Geleceğimizi garanti altına almak için mi
3-Çocuğumuzun daha meşru bir hayatta olması için mi ?
4- Aşık olduğumuz İçin mi ?
5- Aile baskısı yüzünden mi ?
6- Başkasına karşı kızarak yapılan bir güç gösterisi mi ?
7- Düzenli bir hayatın olması için mi ?
8- Artık daha olgun bir birey olduğumuzu kanıtlamak ve sözümüzün dinlenmesi için mi ?
9- Soyumuzun devam ettirilmesi içgüdüsü mü ?
10 - Neden hayatımızı bir başkasıyla paylaşmak isteriz ?
11 – Evlilik Özgürlük ruhumuza aykırı değilmiydi ?
12 - Evlilik neden kutsal ve önemli bir kurumdu ??
Hadi arkadaşlar yorumlarınızı dort gozle bekliyorum..Neden evleniriz??

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 17-03-2008, 03:42 PM   #2
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor
Cevap: Neden evleniriz..?

paylaşmak olabilir bence yeterli sanırım
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 17-03-2008, 03:45 PM   #3
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

Dinimizin bir gereği olduğu için sanırım..

Bilemiyorum birçok sebeb olsa gerek..
Alt 17-03-2008, 04:23 PM   #4
Uye

karaca10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kafanda binbir planla gömerler bi gün...

karaca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli biri

cinsel ilişki insan vücudunun bir ihtiyacıdır ve evliliğin önde gelen gerekçelerinden biride budur.tabi insan sadece cinsel arzularını tatmin etmek için evlenmez.
aslında evliliğin anlamı kişiden kişiye göre değişir.Küçük yaşta tüm yakınlarını kaybetmiş biri için, eşi onun herşeyidir.
zengin bir aile çcuğu olan bir iş adamı için eş sadece toplantılardaki aksesuar olarak görülebilir.
Dindar birisi için eş sünnete riayet etmek için bir araç veya, cennette sahip olacağı hurilerden birisi olabilir...

(benim açımdan ve) genel anlamda evlilik ve aile zinayı önlemek, kutsal emaneti korumak için varolan bir kurumdur...
Alt 17-03-2008, 04:30 PM   #5
Yeni Uye

efna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

efna will become famous soon enoughefna will become famous soon enough

bi çok nedeni olabilir bi insanın evlenmek için
hemen sıralayıvereyim (evleneceğim zaman bunları düşüneceğim eminim)
bidefa seviyor olmalıyım (aksi durumda bi ömür işkence olur)
daha düzenli hayatım olacaktır
bana ait bi varlık dünyaya getirmenin vereceği mutluluk herşeyden daha önemlidir kesinlikle

öte yandan bazı engellemeleri olacaktır evliliğin fakat üstesinden gelinemeyecek yük zaten yoktur!!!!!
özgürlük kısıtlayıcı olduğuna biraz katılıyorum ama şu yandan da bakarsak özgürce bi evi idare edeceksin kendi dilediğin gibi .......
efna isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-03-2008, 04:32 PM   #6
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

evlilik biri için yaşam sebebidir paylaşımdır.annelik ve bablık duygusunu tatmaktır bana göre..diğerleri 2.plandadır
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-03-2008, 05:08 PM   #7
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

aksam eve gıdınce sıcak yemek yemek ıcın utulu gomlek gıymek ıcın temız bı yatakta uyumak ıcın daha ne olsun
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-03-2008, 05:11 PM   #8
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

O zaman evine 2 aşçı, 1 ütücü, 2 hizmetçi birde keyfine kahya tut oki, ama oda masraflı olur tabi:)
Ben aşık isem oda bana aşık ise evlenirim, aşk olmadan olmaz:)
Alt 17-03-2008, 05:13 PM   #9
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

ben artık mantıhımla hareket edıorum mantık evlılıhı yapcam evlencem kısıye once yazılı sonrada sozlu mulakat yapcam ev ıslerındekı becerısınden emın olduktuktan sonra basıcam nıkahı
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-03-2008, 05:21 PM   #10
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Alıntı:
toprak81´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben artık mantıhımla hareket edıorum mantık evlılıhı yapcam evlencem kısıye once yazılı sonrada sozlu mulakat yapcam ev ıslerındekı becerısınden emın olduktuktan sonra basıcam nıkahı

Mantık evliliğinin ölçüsü ne? Yani nekadar mantıklı olacak? ev,araba,iş ,Hatta bankada parası olanlar daha mantıklı oluyormuş :)

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:27 AM .