![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "Neden evleniriz..?" başlıklı konu görüntüleniyor, "yok para pulla alakalı mantık tan bahsetmedım ıyı yemek yapsın ascılıhın puf noktalarını bılsın ev ıslerınde becerıklı olsun utuyu ıyı yapsın mesala v.b hepsı bu gerı kalanını ben hallederım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? yok para pulla alakalı mantık tan bahsetmedım ıyı yemek yapsın ascılıhın puf noktalarını bılsın ev ıslerınde becerıklı olsun utuyu ıyı yapsın mesala v.b hepsı bu gerı kalanını ben hallederım |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 259 Rep: 25646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? Önce aşık olmam gerekiyor bir ömür boyu birlikte vakit geçireceğim ve çocuklarımın babası olacak kişi olacağı için önce aşk diyorum bende tabiki diğer unsurlarda geçerli ilerde yalnız kalmamak vs gibi
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? takmısınız kafaya askı yemek temızlık tertıp dusen nolcak ¿:Ahsi: |
| | |
| | #14 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? neden mi aile kurmak üretmek ve sevmek sevilmek için evleniriz hayatın yükünü tek bir omuzda değilde sevdiğimizle taşımak isteriz keşke tek yükü yemek v.s. ev işler olsaydı sen hele bir evlen bakalım toprak o zaman tekrar konuşursun burada
__________________ |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? tamam konusuruz ben haklıyım |
| | |
| | #16 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? Toprak inş. aşık olursunda, bu kişide yemekten anlamaz:) Şakada, belli olmaz ne olacağı sen büyük konuşma:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #19 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? |
| | |
| | #20 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neden evleniriz..? yaşaaa çerkeş18 işte buna gülerim..... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |