![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "Evlenmeyi düşünenlere öneriler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tanışma, nişanlılık ve evliliğin ilk dönemindeki cicim aylarının bir ömür boyu sürmesi realitelerle örtüşmez. Evlilik kurumunu bir ömür boyu sürdürmeye kararlı olmalısınız. Başta anne baba olmak üzere büyüklerin nasihatlerine kulak ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 327 Rep: 31964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evlenmeyi düşünenlere öneriler Tanışma, nişanlılık ve evliliğin ilk dönemindeki cicim aylarının bir ömür boyu sürmesi realitelerle örtüşmez. Evlilik kurumunu bir ömür boyu sürdürmeye kararlı olmalısınız. Başta anne baba olmak üzere büyüklerin nasihatlerine kulak verilmeli, tecrübelerinden istifade edilmeli. Kimse sadece âşık olduğu için evlenmemeli. Karşısındakinin eğitim, kültür ve aile gibi yönleriyle de uygun olup olmadığını araştırmalı. Bu gerçekleri kenara bırakıp zengin, güzel ya da güçlü diye evlenirse uyumsuzluk olur. Acele karar verip evlenilmemeli. Etraftan gelen uyarılara dikkat edilmeli. Daha sakin düşünüp kendine zaman bırakmalı. Gerçekçi olunmalı. Birbirini daha iyi tanımak için aile ve arkadaş çevresinde bir arada olunmalı. Zaman
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Evlenmeyi düşünenlere öneriler kesinlikle katılıyorum duygudan ziyade mantıkla yaklaşılması daha dogru kanımca..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #3 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlenmeyi düşünenlere öneriler haklısınız bende katılıyorum ama bence mantığın yanında duyğuda olmalı :))) |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Evlenmeyi düşünenlere öneriler ben zaten mantığın yanında duygusuz olanından bahsetmediM EVLİLİK çok ciddi bir konu sık dokumak gerekiyor günümüzde duygularıyla evlenen ve bu hislerle yola çıkarak evlenmeyi düşünenlerin çoğunun sonuçları hüsran olarak bitti ya sonrası keşkelerle dolu bir sürü gün yazık.. ama birazçık mantık demiyorum önce mantıkla hareket edilmesinden yanayım..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #5 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlenmeyi düşünenlere öneriler Alıntı:
| |
| | |
| | |