FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Evlilik

Web Tasarım Estetik R R key ödemeleri R R R R Alışveriş

Eş mi dost mu?

Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "Eş mi dost mu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çocukluk arkadaşınız mı yoksa kocanız mı sizin için iyi bir dosttur? Uzmanlar evlilikte arkadaşlığın başladığı yerde cinselliğin bittiğini iddia etse de, ikisi birarada olabilir.Bir araştırmaya göre Amerikalı erkekler en yakın ..."

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 13-12-2007, 10:05 AM   #1
Eski Üye
 
Nil@y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 2.751
Cinsiyet:
Rep Gücü: 147 Rep: 14283
Nil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyor
Eş mi dost mu?

Çocukluk arkadaşınız mı yoksa kocanız mı sizin için iyi bir dosttur? Uzmanlar evlilikte arkadaşlığın başladığı yerde cinselliğin bittiğini iddia etse de, ikisi birarada olabilir.Bir araştırmaya göre Amerikalı erkekler en yakın arkadaşlarının eşleri olduğunu söylüyor. Onlar, en gizli duygu ve düşüncelerini eşleriyle paylaşıyor, başları sıkıştığında yine onlara koşuyor. Peki ya kadınlar bu konuda aynı fikirde mi? Elbette değil...

Konuşmak gerek

Siz en yakın kız arkadaşınızla yaptığınız uzun telefon konuşmalarını, yeni açılan alışveriş merkezindeki mağazaları konu alan sohbetleri eşinizle de yapabilir misiniz? Tabii ki hayır! İkili ilişkilerde sınırlar en baştan çizilmiştir ve onları korumak gerekir. Zaten arkadaşlık aşkla uyuşamaz. Çoğu zaman çift, arkadaşlığı ayrılık merasimine saklar ve iki taraf da birbirine arkadaş kalma sözü vererek ayrılır.

Erotizm

Tabii ki bu söz karşılıklı olarak en baştan unutulacağı bilinerek verilmiş bir sözdür.

Özellikle kadınlar 'Biz gerçekten arkadaşız, o benim en iyi arkadaşım' dediklerinde aslında tutku ve erotizmi bitmiş ilişkilerinden kaçmakta olduklarının farkına bile varmazlar. Artık baştan çıkarma, tartışma, barışma, bakışma ve şefkat bitmiştir.

Duygusal gel-gitler yerini bir göl kadar durgun olan arkadaşlığa bırakmıştır. Peki gerçekten bir kadın eşiyle arkadaş olamaz mı? Evlilik danışmanları bunun pek mümkün olmadığını savunuyor.

Çünkü aşkı paylaşan insanlar birbirlerine daha yakındır. Ve dostluk bu yakınlığı kaldırmayabilir. Aynı zamanda arkadaşlık, erotizmi sulandıran bir unsurdur.

Dedikodu

Erkeklerin sözünü ettiği arkadaşlık kavramı ise "hayat arkadaşı" olmakla ilgilidir. İyi temellendirilmiş evliliklerde kadınların spontan olarak erkeklere sunduğu ve onların da içgüdüsel olarak kabul ettiği 'samimiyet'tir.

Bu içtenlik bedensel ve sözel mesajlardan oluşur. Öpücükler, sarılmalar ve bakışlar göze görünür ya da şifreli olabilir ve sadece partner için anlamlıdır.

Sanıldığının aksine, iyi iletişim, gündelik hayattaki konuşma diliyle sağlanır. Aile hakkında tartışmak, ilginç bir film üstüne yorum yapmak ya da ortak bir arkadaşı çekiştirmek çifti yakınlaştırır.

Bir çifti samimi kılan bir diğer unsur da mizahtır. Birlikte çocuklar gibi gülebilmek, her şeyi fazla ciddiye almayı bırakarak hayatla dalga geçmeyi bilmek, ilişkinin iyi yürümesi için önemlidir.


Kaynak : Maksimum
__________________
Nil@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Herşey Yarı Fiyatına..
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
BİR DOST... Selinamm Supermeydan Kadın 18 19-02-2008 10:47 PM
Dostluk ve Arkadaşlık.. Selinamm Supermeydan Kadın 0 28-12-2007 10:18 PM
Dost Dediğin doğangüneş Öykü & Hikaye & Fıkra 6 23-11-2007 03:48 PM
Merhaba Dünyalı ben dost... TEMREN Sohbet, Muhabbet, forum oyunları 2 21-11-2007 06:13 PM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:14 AM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO