![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Evlilik forumu içinde "Evlilik teklifi hayalleriniz.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Yani sevgilinizden nasıl bir evlilik teklifi beklerdiniz?? Ben başlayayım..Bizim evimiz bahçeli ben simlerle arka tarafa bakan çimlerin üstüne yazılan teklif yazısıyla hemen kabul edebilirdim :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Evlilik teklifi hayalleriniz.. Yani sevgilinizden nasıl bir evlilik teklifi beklerdiniz?? Ben başlayayım..Bizim evimiz bahçeli ben simlerle arka tarafa bakan çimlerin üstüne yazılan teklif yazısıyla hemen kabul edebilirdim :) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlilik teklifi hayalleriniz.. onların mahallesınde ıkı tane camı var o camılerın mınaresıne afiş assam benle evlenırmısın diye kabul edermı sızce¿ |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlilik teklifi hayalleriniz.. iki minare arası 100 metre felan var dusunsene 100 metre ip alcam 100 metrede afiş yok ya kesin kabul eder aslında o dunden rasıda babasının kabul etmesı lazım ıpte afıste babası ıcın aslında |
| | |
| | #5 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlilik teklifi hayalleriniz.. ben çok mütevaziyim yaaaa beni çırağana götürsün ve önümde diz çöksün yeter hehehee |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |