![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Hayvanlar Alemi forumu içinde "Köpekbalığı canlandı:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Acemi balıkçılar köpek balığının yavrusu yakaladı ama daha sonra başlarına gelmeyen kalmadı. Break.com Video..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Acemi balıkçılar köpek balığının yavrusu yakaladı ama daha sonra başlarına gelmeyen kalmadı.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |||
| | | |||
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Köpekbalığı canlandı:) Bunda da köpek balığı yakalandıktan sonra bile yemeği düşünüyor, kendini suya atmıyorda, intikam alıyor sanki:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Köpekbalığı canlandı:) ben daha once cok yakaladim kopekbaligi, (baska balik icin yem attik kopekbaligi bizim baligi isirrirken yakalaniyorr) hayvanin disleri cok farkli iceri dogru o yuzden adamin ayagini kurtarmasi cok zor, ayakkabiyi cikarinca kurtarir. ama hayvanin hidro etkisi yok su altinda olsa daha kuvvetli isirir. burda bilincsiz yere saldiriyor hayvan. o yuzde saskin . isirmaktan ziyade refleks |
| | |
| | |