![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Hayvanlar Alemi forumu içinde "Yaa çok tatlı bebekler.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Karşılaşır karşılaşmaz ısındık birbirimize hemen oynamaya başladık.. Şunun tatlılığına bakamısınız.. anne yavrularıyla.. eveet bu beyefendi baba.. anne yavrularıyla....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Yaa çok tatlı bebekler.. Karşılaşır karşılaşmaz ısındık birbirimize hemen oynamaya başladık.. ![]() ![]() ![]() ![]() Şunun tatlılığına bakamısınız.. ![]() ![]() anne yavrularıyla.. ![]() eveet bu beyefendi baba.. ![]() anne yavrularıyla..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaa çok tatlı bebekler.. Çok tatlı bir aile.Yavruları daha bi tatlı tabi.Paylaşım için sağol sgor
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaa çok tatlı bebekler.. Ölürüm ben onlara ya hayranım küçük köpek yavrularına nerden buldun bunları canım...Ya keşke müsait bir yerim olsada bende alsam bunlardan bak sgor bunlar senin çeyizin olsun başka birşey istemem emin ol eline sağlık canım arada minik ördek yavruları civciv de isterin ... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Yaa çok tatlı bebekler.. Rica ederim beğendiğinize sevindim.. Bir arkadaşımın fabrikasında bir aile yeni doğum yaptı inanın çok güzeller hele bir tanesi varki tek yakından çektiğim 4. foto bayıldım resmen çep telefonundan çektim kusura bakmayın..
| | |
| | #5 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaa çok tatlı bebekler.. Evet yavrular cok tatli hatta sen birini bana gonderebilirsin..Ama anneleri icin ayni seyi soyleyemicem cunku buyuk kopeklerden korkuyorum...Ayrica 6 ay once bi kopek alacaktim ama ev sahibim izin vermedi kedisi varmis gecinemezlermis
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaa çok tatlı bebekler.. cok guseller allah analı babalı buyutsun ne dıyım ![]() |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Yaa çok tatlı bebekler.. Alıntı:
amin kardeşim amin..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki | |
| | |
| | #8 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaa çok tatlı bebekler.. Canimsin saka yaptim besleme imkanim olsa alacam zatende dedimya bir ev sahibi izin vermiyo iki hayvan evde tek ne yapacak ben sabah cikip aksam geliyorum yazik demi ama?
__________________ |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Yaa çok tatlı bebekler.. o ev sahibin dua etsin amerika da burda falan değil yoksa onu kümese kapatırdım.. ![]()
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |