![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Hayvanlar Alemi forumu içinde "Annecikler" başlıklı konu görüntüleniyor, "arastiralim.com haber7.com..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Annecikler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arastiralim.com haber7.com
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Annecikler ![]() ilginç konu bulmakta ustune yok![]() |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Annecikler nereden başlasam acaba bunlar yemeye ben ![]() ![]() çok şirinler yaa
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #4 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Annecikler bunlar yenirmi hiç hayran hayran bakılır çok şeker hepsi
__________________ |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Annecikler hani çok sevdiğiniz birşeyi gördüğünüzde ay ben bunu yerim dersiniz ya o bakımdan ![]() ![]() yanlış anlaşılmasın çok hayvan severim.. ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 70 ![]() | Cevap: Annecikler Annelik hiçbirşeye benzemiyor benimdekedilerim var doğurdukları zaman haranlık içinde izliyorum ne verirsem verim kendisi hiç birşey yemeyip yavrularına götürüyor aç olduğuna emin olduğum zaman bile =) |
| | |
| | #7 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Annecikler Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #8 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Annecikler oğlum doğduğunda o kadar masumdu ki onu büyütmeye kıyamadım hala o ilk günkü gibi bakıyor yüzüme bu bakış için hayatımı vermeye razıyım yüzleri hep gülsün yavrularımızın
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Annecikler Şu dünyada ben hep Allahıma dua etmişimdir erkek olduğum için ama tek yandığım şey anne olamamaktır. Keşke bende anne olabilsem :(
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |