![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Hayvanlar Alemi forumu içinde "Oyuncak mı Canlı mı Siz Karar Verin" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oyuncak mı Canlı mı Siz Karar Verin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Oyuncak mı Canlı mı Siz Karar Verin ayyyy oyuncak gibi bu ya çok tatlııııııı canım ya yirim onu ben miniq miniq :D |
| | |
| | #3 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Oyuncak mı Canlı mı Siz Karar Verin Ayyyyy bu ne yaaa bayıldımmmm keşke şu anda yanımda olsaydııııı:) |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Oyuncak mı Canlı mı Siz Karar Verin bunlar nasıl bir şey gerçekten anlıyamadım ama anladığım bir şey var oda ister gerçek ister oyuncak olsun muhteşem ve çok sevimli bunlar....Emeğine sağlık |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | bence canlı:) ve böyle bi canlının var olduğuna inanamıorum inanılmaz şirin bişey=) |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Oyuncak mı Canlı mı Siz Karar Verin Canlı, canlı:) Her ne ise artık canlı ya da oyuncak ama çok şeker yaaaa
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |