![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Hayvanlar Alemi forumu içinde "PeKiNeZ (kızım)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Adı LiLi , Cinsi : Pekinez... o benim minik kızımm, sadık dostum, merhametlimmmm, şımarığım kısacası herşeyim 6680. 6680. 6680...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | PeKiNeZ (kızım) Adı LiLi , Cinsi : Pekinez... o benim minik kızımm, sadık dostum, merhametlimmmm, şımarığım kısacası herşeyim ![]() 6680.![]() 6680. ![]() 6680. ![]() Konu ..YuDuM.. tarafından (28-01-2008 Saat 02:32 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: PeKiNeZ (kızım) Ne güzel bir kızınız var öyle :) Esmer güzeli
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PeKiNeZ (kızım) |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: PeKiNeZ (kızım) doğru biraz da araplık var sanki :) Kaç aylık ???
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 29262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PeKiNeZ (kızım) bir ara rusyadan getirmiştik,Türkiyeden ısmarlıyorlardı ve çok ucuzdu fiyatları 20 dolar gibi bişeydi, şimdi çok pahalıdır ,ve öyle bir ticaret te kalmadı zaten , ama gemide getirenler olmuştu , hayatımda gördüğüm en oyuncu köpek pekinese cinsidir. güldürür,sevdirir kendini, sahibi gittikten sonra kapının önünde bekler başkası sevse de öylesine biraz eğlendirip kapının önünde tekrar bekleyişe geçerdi, çin hükümdarlarını sarayında yer almış bir cins |
| | |
| | #6 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PeKiNeZ (kızım) Alıntı: Çok şeker bişe yaaa, ne tatlı bakıyor öylee:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PeKiNeZ (kızım) Ah lili ah benim dünya güzeli oğlum aşıktı bir sosyete güzeli "lili" ye ama hiç yüz vermedi yakışıklı oğluma.sizin lili yi görünce hatırladım,çok üzülmüştük ailece:) Bu arada lili niz gerçekten çok sevimli... |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PeKiNeZ (kızım) |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PeKiNeZ (kızım) Alıntı:
ırk hakkında verdıgınız bılgıler tamamen dogrudur... ahh bir de çıt kırıldım olmasalar :Entusiasmado: | |
| | |
| | #10 |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |