![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Hayvanlar Alemi forumu içinde "Adım Adım Bir Papağanın Büyümesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adım Adım Bir Papağanın Büyümesi
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adım Adım Bir Papağanın Büyümesi Her canlının bir olgunlaşma süreci vardır ve olgunluk çok yakışır . Bu minik papağanda da aynı büyüleyici süreci takip ettim sayende doğangüneşcim . Yavaş yavaş , harika bir güzelliğe dönüştü . Bilgi için çok teşekkürler . ( not : bu kadar tüysüz olduklarını bilmiyordum şaşırdım açıkcası ) |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adım Adım Bir Papağanın Büyümesi tüysüz halide ne kadar sevimsiz duruyor |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adım Adım Bir Papağanın Büyümesi Bence çok sevimli duruyor.Baksana minicik yavru daha..
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adım Adım Bir Papağanın Büyümesi oyy kıyamam çok tatlıymış hakkaten yaa :) çok teşekkürler sayende karşılaşıoruz ilginç konularla... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2244 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adım Adım Bir Papağanın Büyümesi gerçekten çok tatlı.paylaşım için teşekkürler doğangüneş. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adım Adım Bir Papağanın Büyümesi papağanlara hastayım ya... yavruyken alıcaksın konuşmayı öreticeksin =)) valla alır karşıma dertleşirim bile |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |