![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Hayvanlar Alemi forumu içinde "Eşine araba çarpan köpeğin yürekburkan fotografları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çin'de yoğun trafikte karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir köpeğe araba çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada savrulan zavallı köpek yol ortasında can verdi. Ölen köpeğin eşi olduğu sanılan diğer köpek, yerde yatana ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 335 Rep: 32711 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eşine araba çarpan köpeğin yürekburkan fotografları Çin'de yoğun trafikte karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir köpeğe araba çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada savrulan zavallı köpek yol ortasında can verdi. Ölen köpeğin eşi olduğu sanılan diğer köpek, yerde yatana köpeğin yanına koştu.Burnu ile ölen hayvanı kaldırmaya kalkan köpek, başarılı olamayınca acı acı ulumaya başladı. ![]() Köpeklere yardım etmeyen Çinlilerin, bu acı olayı kameraya almaya çalışmaları bir insanlık ayıbı olarak böyle görüntülendi. Fotografların devamı icin tıklayınız
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Eşine araba çarpan köpeğin yürekburkan fotografları ne denir bilmiyorum :s araba bir insana carpsa bile sadece izleyen insanlar var ne ambulansı arıyorlar ne baska birşey bi hayvana yapmamaları sasırtmadı beni :( |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |