![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Hayvanlar Alemi forumu içinde "En Zehirli 7 Hayvan" başlıklı konu görüntüleniyor, "No :7 En zehirli kertenkele türü Gila canavarı Halodurma Suspectum Amerikada yaşıyor Isırığı Tedavi edilmezse ölümcül olabilir No :6 Dünyadaki en zehirli örümcek Sydney Funnel-web örümceği Avustralyada yaşıyor 3-4 cm ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | En Zehirli 7 Hayvan No :7 En zehirli kertenkele türü Gila canavarı Halodurma Suspectum Amerikada yaşıyor Isırığı Tedavi edilmezse ölümcül olabilir ![]() No :6 Dünyadaki en zehirli örümcek Sydney Funnel-web örümceği Avustralyada yaşıyor 3-4 cm 1 saatte kesin ölüm 1 mg zehiri 10.000 fareyi öldürüyor - Atracotoxin ![]() No :5 Dünyanın en zehirli akrebi- İsrail sarı akrebi 5-6 cm Death Stalker - Leirus Guinguestriatus Ortadoğuda yaşıyor, 1 mg zehir 15 bin fareyi öldürür Zehiri insanı 1 saatte öldürebiliyor - Agitoxin ![]() No :4 Dünyada bilinen en zehirli yılan Inland Taipan - Oxyuranus Microlepidotus Bir ısırığındaki zehir aynı anda 100 insanı öldürebilir Avustralyada yaşıyor, Kobradan 100 kat Kara Mambo yılanından 50 kat daha güçlü zehiri var ![]() No :3 Dünyadaki en zehirli 3. yaratık bir deniz anası Box jelly fish – Chironex Fleckeri Ölüm sadece 5 dakika sonra geliyor Hind Pasifiğinde yaşıyor ![]() No :2 Dünyadaki en zehirli 2. yaratık bir ahtapot-Japonya Blue ringed octopus- Hapalochlaena Lunulata Zehiri sadece 3 dakikada öldürüyor – Tetradotoxin Siyanürden 10bin defa daha zehirli ![]() No :1 Zehir oku kurbağası O kimseyi ısırmıyor ,O kimseyi sokmuyor. Ama zehiri ( Batrachotoxin ) bilinen en etkili zehirden bile 250 kat daha güçlü.Ve tüm vücudunu kaplıyor. Onu ellediğiniz anda bile felç geçirebiliyorsunuz … Eğer kazara yutarsanız ölüm sizi 1 dakikadan daha az bir zamanda buluyor Phyllobates Terribilis Kolombiyada yaşıyor Neredeyse tüm vücudu zehirden yapılmış 2 Cm. boyunda Ellediğiniz anda cildinin üzerindeki 400 ayrı alkali zehir derinize yayılıyor Eğer zehir kana karışırsa ölüm 1 dakikadan daha az zamanda geliyor Tek bir kurbağanın üzerindeki zehirle 30.000 fareyi ya da 150 insanı aynı anda öldürmek mümkün
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 56 ![]() | Cevap: En Zehirli 7 Hayvan nede güzel görünüyolar ya :) |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Zehirli 7 Hayvan Evet, bence en çok no:1 deki çok şeker bir şey ama en zehirlisi:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Zehirli 7 Hayvan Neden ya zehirli ama çok tatlı görünüyorlar, şeker şeyler:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Zehirli 7 Hayvan Aman abi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın :D Türkiyeden uzak olsunda nerede yaşarsa yaşasın. En sonrakı kurbagaya bayıldım çok güzel dokununca felç bizim bi analitik hocası vardı ona armagan etmek isterdim :D |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Zehirli 7 Hayvan Hemen sipariş edelim sana grkmshn01;)
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Zehirli 7 Hayvan Olur çok iyi olur Türk öğrencilerine bir armagan olur o hocaya vermek :D. Kadın süperdi 3den 2 yi çıkarıp kök 2 bulan kaç kişi tanırsınız :D daha bunun gibi nice olayları varda yazmakla bitmez şimdi |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 203 ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Zehirli 7 Hayvan Abi Tüylerim Ürperdi yhaaaaaaa |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |