![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Ev Dekorasyonu forumu içinde "ev renk secimi" başlıklı konu görüntüleniyor, "slm arkadaslar sizlerin engin bilgilerinden yararlanmak istiyordum evim bir ayakadar bitmek uzere salon 60 M2 mobilyalarim beyaz siyak karisimi parlak, koltuklar beyaz deri, perdeler yesil altin sarisi ,yerdeki parkenin rengi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | ev renk secimi slm arkadaslar sizlerin engin bilgilerinden yararlanmak istiyordum evim bir ayakadar bitmek uzere salon 60 M2 mobilyalarim beyaz siyak karisimi parlak, koltuklar beyaz deri, perdeler yesil altin sarisi ,yerdeki parkenin rengi koyu kahverengi, kartonpier var onun desenleri siyah, ben bu odaya hangi renk boya yaparsam tambir uyum olurdu acaba ben cok dusundum ama netbir secim yapamadim bu arada mobilyalar vede koltuklar dizayn clasik deyil yorumlarinizi bekliyorum vereceginiz renklerde mumkunse ornek resim koyarsaniz cok sevinirim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: ev renk secimi arkadaslar kimse yokmu bu isten anlayan eyer yok sa ben anlamadim buradaki bukadar konu nerden geldi hep alintimi? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |