![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Ev Dekorasyonu forumu içinde "Bu evden isteyenler parmak kaldırsın" başlıklı konu görüntüleniyor, "alıntı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 498 Rep: 48808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu evden isteyenler parmak kaldırsın olsada yok denilmeyecek bir ev..........bir bakmışsın ankaradayım birde bakmışsın vanda doğangüneş bundan bir tane alabilirmiyim |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu evden isteyenler parmak kaldırsın Ok ben istiyom da kaça veriyonuz canım bu evleri?:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu evden isteyenler parmak kaldırsın bende istiyorum çok güzel arkadaşım hayran oldum eve
__________________ |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu evden isteyenler parmak kaldırsın Tatile gider iken rahat olur, canın sıkıldı git başka yere çok güzel:) Bir tanede ben sipariş ediyorum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu evden isteyenler parmak kaldırsın bunlar mundar ben istemiyorum
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Bu evden isteyenler parmak kaldırsın bu evde insan yazlanmaz beee:D:D:D |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bu evden isteyenler parmak kaldırsın ev güzel gezici olması daha güzel ama ben dar yerlere dayanamıyorum. |
| | |
| | |