FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Hobiler > Ev Dekorasyonu

Evinizi 3 adımda organize edin!

Hobiler katogorisi Ev Dekorasyonu forumu içinde "Evinizi 3 adımda organize edin!" başlıklı konu görüntüleniyor, "1. Adım Ev içindeki alanları düzenlemek • Evin en fazla kullanılan alanları kanepe, yemek masası, yatak ve eğer varsa şömine çevresi ile ilgili iyi bir plan yapmak, bu noktaları düzenlemenin ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-03-2008, 06:41 AM   #1
Super Aktif
 
Nil@y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 2.778
Cinsiyet:
Rep Gücü: 144 Rep: 13939
Nil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyor
House Evinizi 3 adımda organize edin!

1. Adım Ev içindeki alanları düzenlemek

• Evin en fazla kullanılan alanları kanepe, yemek masası, yatak ve eğer varsa şömine çevresi ile ilgili iyi bir plan yapmak, bu noktaları düzenlemenin en pratik yoludur.
• Kanepenizi iki kitaplık ya da herhangi iki raf sistemi arasına yerleştirmeniz düzenli bir görünüm elde etmenizi sağlar.
• Her eşyanın ayrı bir işlevi olmasındansa çift işlevli modüler mobilyalar tercih edin. Böylece bir komodini kahve masası olarak kullanabilir ya da sandıklarınızı sehpa olarak değerlendirebilirsiniz. Az eşya ile düzenli bir görünüm elde etmeniz daha kolay olur.
• Yatağınızın uzun kenarını duvara yaslayarak, gün içinde onu kanepe gibi kullanabilirsiniz. Yatak odanıza ayrı bir koltuk ya da kanepe koymanız gerekmeyeceği için mekanda ferah bir görünüm elde etmeniz daha kolay olacaktır.

2. Adım Eşyalarınızı nasıl depolayabilirsiniz?

• Çarşaf, battaniye ya da giymediğiniz kıyafetlerinizi yatak altlarında vakumlu torbalarda ya da toz geçirmeyen depolama kutularında saklayabilirsiniz.
• Görünmesini istemediğiniz yerden tavana kadar olan rafları saklamanın en güzel yolu, üzerine bir bedre çekmektir. Duvardan duvara, tavandan yere asacağınız perdelerle ferah bir görünüm elde edebilirsiniz.
• Dolap içi düzenleme üniteleri ve kutularla ortalıkta olan eşyalarınızı gizleyebilirsiniz. Özellikle irili ufaklı eşyalar karışıklığa sebep olurlar. Onlar için bu şekilde bir çözüm bulmanız düzeni sağlama konusunda yardımcı olur.

3. Adım Renkleri belirleyin

• En sevdiğiniz objelerin renklerine göz atın. Bu renkleri seçtikten sonra diğer mobilyalarınız ve aksesuarlarınızı ana renklerinizi tonlayacak biçimde seçebilirsiniz.
• Farklı malzemelerdeki mobilyaları boyayarak eşyalar arasında geçişi sağlayabilir, mekana ferah bir görünüm kazandırabilirsiniz.
• Düzen demek, beyazların hakim olması demek değildir. Mekana renk eklemek, ama yine de karışıklığı engellemek istiyorsanız, pastel tonları kullanın.

Ekolay
__________________
Nil@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Cevapla

Seçenekler
Stil



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:51 AM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!



Search Engine Friendly URLs by vBSEO