![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Ev Dekorasyonu forumu içinde "harika yatak örtüleri..." başlıklı konu görüntüleniyor, "[..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harika yatak örtüleri... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 595 Rep: 59203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... hımm! harika gerçekten, teşekkürler
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... Canım ne demek al hediyem olsun sana:))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... Rabia tşk ederim gerçekten harikalar ama fiyatlarını hiç sormayalım biz dimi:)))))
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... Çiçekliler hariç hepsi çok güzeller (ben çiçek sevmemde) en çok 6. resimdeki beğendim, bende onu istiyorum ablammm:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... ya çok güzelde ellerinize sağlık bu yataklar adamı tenbel yapar yav birde bel ağrısı eniyisi ben almayayım |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... Hasan arkadaşım sen bide fiyatlarını bilsenn oooo hiç almazsın :))))))
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... ![]() onairci bunu mu begendin al canım senin olsun:))))
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |