![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Ev Dekorasyonu forumu içinde "harika yatak örtüleri..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Selinamm ´isimli üyeden Alıntı Hasan arkadaşım sen bide fiyatlarını bilsenn oooo hiç almazsın :)))))) evet doğruya bende bunları satan kayın peder bulurumolmazmı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... Evet ablacım, bunu beğendim, teşekkür ederim:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #13 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... Hasan arkadaşım hadi bakalım eee bizde forum arkadaşları olarak faydalanırız dimi hepimize birer tane yatak örtüsü falan ne dersin :)))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... Selinamm bende sheytan ın beyendiğini beyendim canım iki adet oldu aynı sipariş ama bir adet varsa ben kızımı alır yatarım farketmez canımcım harika paylaşımlar eline sağlık.... |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... ![]() Güzin abla olmaz olurmu canım yaaa feda olsun yatak örtüsü :)))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... bişey merak ettim ablacığım kızımı alır yatarım demişsin öylesine mi dedin yoksa gerçekten kızınmı :))))
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... gerçekten çok güzeldi yatak örtüleri ... |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... İstediğin varsa hediye edebilirim :))))))
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: harika yatak örtüleri... tşk ederim annem çeyizimi hazırladı da damat adayı yok... |
| | |
| | |