![]() |
| |||||||
| türküler ve hikayeleri turku, türkü, türküler, türkü hikayeleri ve öykülerini bu forumda paylasabiliriz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neşet Ertaş son Albüm..... Gesi Bağları Gesi bağlarından gelsin geçitsin Kurulsun masalar rakı konyak [şarap] içilsin Herkes sevdiğini alsın çekilsin Sen otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yarı neyleyim Gesi bağlarından dolanıyorum Kaybettim yarimi aranıyorum Bir çift sel***** güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi bağlarında bir top gülüm var Hey Allahtan korkmaz sana bana ölüm var Ölüm var da şu dünyada zulüm var Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim |
| | |
| | #12 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neşet Ertaş son Albüm..... Gelin Gelin Çık dala kiraz devşir gelin gelin Dibinde kahve pişir aman Kahveyi içtikçe gelin gelin Beni aklına düşür aman A benim nazlı yarim aman Çorbası tuzlu yarim aman Ne dedim de darıldın Seni bülbül avazlı yarim aman Şu dereyi şu düzü gelin gelin Kim bilir kalbimizi aman Esti bir acı rüzgar gelin gelin Ayırdı ikimizi aman A benim nazlı yarim aman Çorbası tuzlu yarim aman Ne dedim de darıldın Seni bülbül avazlı yarim aman |
| | |
| | #13 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neşet Ertaş son Albüm..... Yanıyorum Yanıyorum Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdim helallaştım Yanıyorum yanıyorum hele Mayii oldum gonca güle Acem şalı ince bele Bir bakışta yaktın beni Dert ile bıraktın beni Yaktın beni yaktın beni Yanıyorum yanıyorum hele Mayii oldum gonca güle Acem şalı ince bele Yeter naz eyleme bana Gel göreyim kana kana Aşık oldum gülüm sana Yanıyorum yanıyorum hele Mayii oldum gonca güle Acem şalı ince bele |
| | |
| | #14 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neşet Ertaş son Albüm..... Baharı görmedim Baharı görmedim yazımdan oldum Yar için ağladım gözümden oldum Ben de düştüm bu dertlerin eline Ah ede ede özümden oldum Bu dertlere düştüm ben o yar diye Yarım gelmiyor çimdi derdi var diye Dermansız dertlerin düştüm eline Ben kime yalvaram yaram sar diye Harika türküler tümtürkü ssevenler buraya... |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Neşet Ertaş son Albüm..... ya abla süper ama hikaye yoq |
| | |
| | |